Fotografii care surprind lumea de la înălţime - GALERIE FOTO

Fotografii care surprind lumea de la înălţime - GALERIE FOTO
 
 

Lumea pare mai frumoasă atunci când o vezi de sus. Imaginile de ansamblu pot surprinde aspecte pe care ochiul uman nu le poate percepe decât văzându-le de la înălţime. Apariţia dronelor a facilitat experimentarea unor noi dimensiuni ale fotografiilor şi filmărilor aeriene. Aceste instrumente au fost intens utilizate de fotografii profesionişti şi amatori, la scurt timp după apariţia lor pe piaţă. Din păcate, utilizarea acestora a fost limitată prin lege în majoritatea ţărilor, din motive de securitate.

Autorul site-ului amoschapplephoto.com, un fotograf pasionat de locuri frumoase din întreaga lume, a călătorit prin toate colţurile planetei în căutarea momentelor perfecte pentru realizarea unor fotografii care îţi vor tăia respiraţia, iar când tehnologia dronelor a apărut pe piaţă, atenţia acestuia s-a îndreptat către fotografiile realizate de la înălţime. Rezultatul întrece orice imaginaţie.

Ţi-ai fi imaginat cum arată aceste obiective turistice văzute de la înălţime?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers