Fotografii care surprind lumea de la înălţime - GALERIE FOTO

Fotografii care surprind lumea de la înălţime - GALERIE FOTO
 
 
 

Lumea pare mai frumoasă atunci când o vezi de sus. Imaginile de ansamblu pot surprinde aspecte pe care ochiul uman nu le poate percepe decât văzându-le de la înălţime. Apariţia dronelor a facilitat experimentarea unor noi dimensiuni ale fotografiilor şi filmărilor aeriene. Aceste instrumente au fost intens utilizate de fotografii profesionişti şi amatori, la scurt timp după apariţia lor pe piaţă. Din păcate, utilizarea acestora a fost limitată prin lege în majoritatea ţărilor, din motive de securitate.

Autorul site-ului amoschapplephoto.com, un fotograf pasionat de locuri frumoase din întreaga lume, a călătorit prin toate colţurile planetei în căutarea momentelor perfecte pentru realizarea unor fotografii care îţi vor tăia respiraţia, iar când tehnologia dronelor a apărut pe piaţă, atenţia acestuia s-a îndreptat către fotografiile realizate de la înălţime. Rezultatul întrece orice imaginaţie.

Ţi-ai fi imaginat cum arată aceste obiective turistice văzute de la înălţime?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.