Fotografiază luna de miere de pe cer în această seară

Fotografiază luna de miere de pe cer în această seară
 
 
 

În această seară, 13 iunie 2014, trebuie neapărat să privești cerul! Un fenomen care apare doar la o sută de ani distanță va apărea pe cerul nopții sub forma lunii de miere! Laughing Adică luna va părea a fi făcută din miere... un început perfect pentru nopțile de vară, de weekend! Așa că începe weekendul cum se cuvine cu o plimbare nocturnă în aer liber pentru a admira luna din miere!

De ce este luna de miere?

O fi vineri 13, dar nu acesta este motivul pentru care luna este specială în această noapte. De fapt, totul ține de o conjunctură de elemente favorabile: perigeul lunii (luna este în punctul cel mai apropiat de Pământ al orbitei sale, deci pare mult mai mare), solstițiul de vară și, evident, un strop de poluare. Nimic anormal sau legat de sfârșitul lumii... cum ar prezice unii! Un eveniment de neratat pe cerul nopții, mai ales pentru că următoarea astfel de apariție va mai avea loc abia în iunie 2098!

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »

Ce poți face diseară cu luna de miere?

Fotografii! Multe, multe fotografii! Fotografiază luna de miere de pe cer în această seară, în toată splendoarea ei naturală și urcă fotografiile pe pagina noastră de Facebook! Noi vom aduna toate fotografiile voastre și vom face un album special cu minunata lună de miere

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.