Fotografiază luna de miere de pe cer în această seară

Fotografiază luna de miere de pe cer în această seară
 
 
 

În această seară, 13 iunie 2014, trebuie neapărat să privești cerul! Un fenomen care apare doar la o sută de ani distanță va apărea pe cerul nopții sub forma lunii de miere! Laughing Adică luna va părea a fi făcută din miere... un început perfect pentru nopțile de vară, de weekend! Așa că începe weekendul cum se cuvine cu o plimbare nocturnă în aer liber pentru a admira luna din miere!

De ce este luna de miere?

O fi vineri 13, dar nu acesta este motivul pentru care luna este specială în această noapte. De fapt, totul ține de o conjunctură de elemente favorabile: perigeul lunii (luna este în punctul cel mai apropiat de Pământ al orbitei sale, deci pare mult mai mare), solstițiul de vară și, evident, un strop de poluare. Nimic anormal sau legat de sfârșitul lumii... cum ar prezice unii! Un eveniment de neratat pe cerul nopții, mai ales pentru că următoarea astfel de apariție va mai avea loc abia în iunie 2098!

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Ce poți face diseară cu luna de miere?

Fotografii! Multe, multe fotografii! Fotografiază luna de miere de pe cer în această seară, în toată splendoarea ei naturală și urcă fotografiile pe pagina noastră de Facebook! Noi vom aduna toate fotografiile voastre și vom face un album special cu minunata lună de miere

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers