Food travel pentru cei mai pofticioși călători - GALERIE FOTO

Food travel pentru cei mai pofticioși călători - GALERIE FOTO
 
 
 

Dacă faci parte din categoria călătorilor care adoră să descopere gusturi noi, avem un deliciu pentru tine. Și noi suntem un grup mare de pofticioși și abia așteptăm să degustăm mâncărurile specifice fiecărei țări pe care o vizităm. Ne pozăm mereu mâncarea din vacanță, chiar mai mult decât obiectivele turistice, și alergăm după restaurante mai mult decât după mijloacele de transport. Știm întotdeauna ce este specific zonei în care ne aflăm și ne oprim la câte o gustare delicioasă, de pe stradă, la fiecare 3-4 ore. Uneori surprizele sunt... cel puțin ciudate, alte dăți descoperim noul nostru deliciu preferat. 

Noi am găsit un cont de Instagram creat o bloggeriță gurmandă, Girl Eats World, care a pozat toate mâncărurile pe care le-a savurat în jurul lumii. Dacă și tu ți-ai fotografiat prânzul în vacanță, trimite-ne imaginile tale pe pagina de Facebook.

Iată cele mai... delicioase postări:

 

Tu unde ai descoperit cele mai surprinzătoare delicii?

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.