Food travel pentru cei mai pofticioși călători - GALERIE FOTO

Food travel pentru cei mai pofticioși călători - GALERIE FOTO
 
 

Dacă faci parte din categoria călătorilor care adoră să descopere gusturi noi, avem un deliciu pentru tine. Și noi suntem un grup mare de pofticioși și abia așteptăm să degustăm mâncărurile specifice fiecărei țări pe care o vizităm. Ne pozăm mereu mâncarea din vacanță, chiar mai mult decât obiectivele turistice, și alergăm după restaurante mai mult decât după mijloacele de transport. Știm întotdeauna ce este specific zonei în care ne aflăm și ne oprim la câte o gustare delicioasă, de pe stradă, la fiecare 3-4 ore. Uneori surprizele sunt... cel puțin ciudate, alte dăți descoperim noul nostru deliciu preferat. 

Noi am găsit un cont de Instagram creat o bloggeriță gurmandă, Girl Eats World, care a pozat toate mâncărurile pe care le-a savurat în jurul lumii. Dacă și tu ți-ai fotografiat prânzul în vacanță, trimite-ne imaginile tale pe pagina de Facebook.

Iată cele mai... delicioase postări:

 

Tu unde ai descoperit cele mai surprinzătoare delicii?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers