"Follow me to" : un proiect fotografic original care te plimbă prin lume

 
 

Crezi că pozele din călătorii trebuie să fi întotdeauna cu un obiectiv turistic în mijloc sau cu personajele principale zâmbind la camera? Mai gândeşte-te o dată! Am descoperit pe Instagram un fotograf rus, Murad Osman (@muradosman) care a creat un un set de poze din călătorii numit “Follow me to” care sunt deosebite.

De ce sunt deosebite ? Deoarece prin fiecare poză călătorim într-un mod foarte personal alături de fotograf şi de prietena lui prin diferite locuri din lume. Frumuseţea vine din simplitatea cu care recunoaştem locul deşi accentul nu este pus pe obiectivul turistic. Conceptul este acelaşi în fiecare imagine : fata nu îşi dezvăluie faţa în nici una din imagini şi mâna întinsă în spate parcă te îndeamnă să grabeşti pasul către locul care se zăreşte. Locurile în care te plimbă vizual sunt diferite, de la Londra la Berlin, din Egipt până în Rusia.

Am ales câteva poze din diferite locuri interesante prin care să facem o plimbare în lumea mareSmile

Mergem în Alhambra, Granada ...

Murad Osman

apoi prin Veneţia ...

Murad Osman

sau la Mănăstirea celor 10 000 Buddha ...

Murad Osman

sau la Disneyland ...

Murad Osman

apoi la Hong Kong ...

Murad Osman

apoi la Moscova ...

Murad Osman

sau în Singapore ...

Murad Osman

apoi în Bali ...

Murad Osman

apoi din nou în Moscova ...

Murad Osman

şi în Berlin ...

Murad Osman

Dacă ţi-au plăcut pozele pe care le-am selectat, îţi recomand să intri pe profilul lui de pe Instagram pentru a vedea şi alte poze.

Care poză îţi place cel mai mult ?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers