"Follow me to": călătoria continuă în India

 
 

Îţi mai spuneam în urmă cu ceva timp de proiectul Follow me to, un proiect fotografic de succes, care a început ca o plimbare prin lume şi a devenit rapid o senzaţie pe reţelele sociale, în special pe Instagram de unde a şi pornit. Celebrul cuplu, fotograful Murad Osmann şi iubita sa Natalia Zakharova, şi-au continuat călătoriile prin lume, iar în cea mai recentă aventură a lor au ajuns în India. Rezultatul? Fotografii incredibil de frumoase şi pline de culoare. Să le admirăm împreună:

Moscheea Jama Masjid din New Delhi

Moscheea Jama Masjid din New Delhi

Udaipur

Udaipur

Hawa Mahal

Hawa Mahal

Varanasi

Varanasi

Taj Mahal

Taj Mahal

Amer Fort în Jaipur

Amer Fort în Jaipur

Dacă ţi-au plăcut pozele pe care le-am selectat, îţi recomand să intri pe profilul fotografului pe Instagram pentru a vedea şi alte poze. Descoperă şi alte poze care ne-au plăcut: aici şi aici.

Ţie care poză îţi place cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers