"Follow me to" - călătoria continuă pe Instagram

 
 

Vă spuneam anul trecut că am descoperit proiectul "Follow me to" al fotografului rus Murad Osman. Călătoria sa a continuat pe Instagram cu iubita sa şi alături de cei doi o lume întreagă a descoperit cum arată diverse destinaţii deosebite. Am călătorit cu ei şi în 2013 prin locuri frumoase din lume şi am simţit parcă îndemnul de a călători şi mai mult... nu degeaba are acest titlu proiectul.

Cu fiecare destinaţie nouă, vedem şi o abordare specială. Fie că e vorba de locaţia anume aleasă, după care ne putem da seama imediat unde ne aflăm (cel puţin din faţa ecranului), fie că e vorba de ceva nou, vedem că cei doi călători, deveniţi faimoşi în lumea virtuală, transformă pe zi ce trece acest proiect! Şi ne îndeamnă să luăm şi noi pe cineva de mână şi să călătorim mai mult!

Am ales din nou câteva poze deosebite ale lui Murad Osman, iar mai multe poţi vedea pe contul lui de Instagram.

De sezon, mergem în Alpi

Alpi

Trecem prin Milano

Milano

Apoi pe lângă Moulin Rouge

Moulin Rouge

Ne facem chef de vară la Miami

Miami

Şi apoi de city break în Madrid

Madrid

În Barcelona

Barcelona

Sau la Londra

Londra

Ajungem şi mai departe în Istanbul

Istanbul

Sau la Monaco

Monaco

Şi în Moscova

Moscova


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers