Foligno, frumusețea din Umbria

Foligno, frumusețea din Umbria
 
 

Nu știu dacă mulți dintre voi a-ți auzit de acest oraș din minunata Umbria, Italia. Dar comorile, mereu sunt descoperite într-un final. Foligno este un superb orășel din Umbria, la 100 km de Roma.

Centrul vechi, aleile, monumentele pot descrie orașul într-un singur cuvânt, ARTĂ. Foligno, prin stilurile sale medievale, te pot introduce în trecut.

Foligno

Biserica Sfânta Maria

A servit ca spital din 1087 și ca biserică din 1207. Biserica Sfânta Maria este una dintre cele mai vechi biserici din Foligno, chiar și din zona Umbria, aflându-se la intrarea în centrul vechi.

Biserica Sfânta Maria

Catedrala din Foligno

Catedrala din Foligno se face remarcată prin înălțimea sa, fiind față în față cu primăria orașului. Uriașa catedrală este unul dintre edificiile care "păzesc" piața principală a centrului vechi.

Biserica Sfânta Maria

Primăria din Foligno

Grandioasa, spectaculoasă, minunată, acestea sunt cuvintele care pot descrie clădirea primăriei. Camerele nu sunt precum cele din zilele noastre. Pe pereții primăriei încă mai sunt expuse vechile tablouri și picturi, având o vechime de două secole.

Primaria din Foligno

Timpul liber

Orașul noaptea este activ, nu doarme, iar cafenelele, restaurantele și cluburile sunt deschise până dimineața. Există chiar și localuri unde plătești o anumită sumă și mănânci cât poți. Foligno, și ziua și noaptea, îți poate umple inima de bucurii.

Foligno

Foligno

Foligno

Foligno

Foligno

Foligno

Foligno

Foligno


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers