Ca în Winterfell: Finlanda are un hotel Game of Thrones realizat din gheață – GALERIE FOTO

Ca în Winterfell: Finlanda are un hotel Game of Thrones realizat din gheață – GALERIE FOTO
 
 

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să faci parte din lumea Game of Thrones acum ai toate șansele să afli. Tot ce trebuie să faci este să-ți pregătești bagajele și să pleci într-o călătorie în Laponia. Aici s-a deschis un hotel Game of Thrones de gheață, unde chiar o să ai impresia că te afli printre White Walkers.

Unde este hotelul Game of Thrones

Dacă vrei să-ți petreci vacanța de iarnă într-un loc inedit, atunci hotelul inspirat din serialul HBO este perfect pentru tine.

Game of Thrones Hotel

Localizat la aproximativ 1.000 de kilometri de Helsinki, atracția se găsește în satul turistic Kittila, acolo unde există mai multe construcții din gheață.

hotel game of thrones finlanda

Fotografie preluată de pe eonline.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Cât costă o noapte la hotelul Game of Thrones din Finlanda

Hotelul are 24 de camere dintre care 10 sunt disponibile pentru șederi de o singură noapte. Pentru un single prețul este de aproximativ 165 de euro pe noapte. Dacă vrei să te bucuri de una dintre camerele mai speciale, unde există sculpturi de gheață cu personajele tale preferate din Game of Thrones, atunci poți ajunge să scoți din buzunar aproximativ 539 de euro pe noapte.

Pe lângă camerele pentru turiști, unde paturile sunt și ele de gheață, în hotel sau în apropierea acestuia mai există un bar, sală de cinema, restaurant, icebar și nu numai.

Pentru ca universul Game of Thrones să nu se topească temperatura din hotel este mereu la -5 grade Celsius. Nu te teme însă, nu o să mori de frig. În apropierea construcției, care a necesitat 350.000 kg de zăpadă pentru a fi dusă la bun sfârșit, există cabane de lemn unde te poți încălzi.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță de iarnă inedită atunci trebuie să te grăbești și să-ți faci rezervare la Game of Thrones Hotel cât mai curând. Hotelul se va închide pe 30 aprilie.

De asemenea, dacă nu vrei să-ți petreci noaptea aici, dar îți dorești să vizitezi construcția de gheață, poți face acest lucru contra sumei de 15 euro pentru adulți și 8 euro pentru copii. Poți alege și varianta unui tur cu ghid, care costă 65 de euro. În aceste prețuri este inclusă vizitarea întregului Snow Village nu doar a hotelului inspirat din serialul HBO.

Program de vizitare:

  • zilnic: 10 - 22

hotel game of thrones laponia

Fotografie preluată de pe telegraph.co.uk. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Ție cum ți se pare hotelul Game of Thrones din Finlanda?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers