Fii fotograful GT: un colț de natură din Creta

Fii fotograful GT: un colț de natură din Creta
 
 

Cristina Anghel, membră a comunității noastre, ne-a trimis, de data aceasta, o serie de fotografii din Cheile Samariei din Creta.

Declarat parc național din 1962, defileul are o lungime de 18 km și poate fi parcurs mergând între cinci și șapte ore. Există și doi măgăruși, folosiți doar în cazuri de urgență, precum și un elicopter, folosit ca mijloc de evacuare, în cazuri medicale extreme. Peisajele sunt superbe, caracterizate prin simplitate, dar de o frumusețe unică. Dacă ești norocos, ai șansa să întâlnești pe unul dintre locuitorii permanenți ai rezervației, capra kri-kri, o specie protejată prin lege. Considerat ca fiind cel mai lung defileu din Europa, Cheile Samariei te duc până în satul Agios Roumeli, în trecut popas al piraților. Arr!

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Acest articol a fost scris de Cristina Anghel. Admiră o serie impresionantă de imagini din Cheile Samariei, realizate de Cristina:

Ți-ar plăcea să vizitezi acest loc minunat?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers