Fii fotograful GT: un colț de natură din Creta

Fii fotograful GT: un colț de natură din Creta
 
 
 

Cristina Anghel, membră a comunității noastre, ne-a trimis, de data aceasta, o serie de fotografii din Cheile Samariei din Creta.

Declarat parc național din 1962, defileul are o lungime de 18 km și poate fi parcurs mergând între cinci și șapte ore. Există și doi măgăruși, folosiți doar în cazuri de urgență, precum și un elicopter, folosit ca mijloc de evacuare, în cazuri medicale extreme. Peisajele sunt superbe, caracterizate prin simplitate, dar de o frumusețe unică. Dacă ești norocos, ai șansa să întâlnești pe unul dintre locuitorii permanenți ai rezervației, capra kri-kri, o specie protejată prin lege. Considerat ca fiind cel mai lung defileu din Europa, Cheile Samariei te duc până în satul Agios Roumeli, în trecut popas al piraților. Arr!

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Acest articol a fost scris de Cristina Anghel. Admiră o serie impresionantă de imagini din Cheile Samariei, realizate de Cristina:

Ți-ar plăcea să vizitezi acest loc minunat?

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.