Fii fotograful GT: Orașe și castele de poveste, fotografiate de Tanasă Florin

Fii fotograful GT: Orașe și castele de poveste, fotografiate de Tanasă Florin
 
 
 

Fotograful Tanasă Nicu-Florin a împărțit cu noi câteva imagini frumoase cu locurile pe care le-a vizitat în vacanța sa în Anglia. Leeds Castle se găsește în Kent, Marea Britanie încă din 1119 și aici a locuit King Edward I. Turnul Broadway este amplasat pe Dealul Broadway din Worcestershire, Anglia, iar din vârful clădirii se pot vedea 13 comitate ale Angliei. Brisol și Bath sunt două dintre cele mai frumoase orașe vechi ale Marii Britanii. Ce părere ai de aceste locuri de poveste?

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră și tu aceste imagini minunate realizate de Tanasă Nicu-Florin:

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.