Fii fotograful GT: Orașe și castele de poveste, fotografiate de Tanasă Florin

Fii fotograful GT: Orașe și castele de poveste, fotografiate de Tanasă Florin
 
 

Fotograful Tanasă Nicu-Florin a împărțit cu noi câteva imagini frumoase cu locurile pe care le-a vizitat în vacanța sa în Anglia. Leeds Castle se găsește în Kent, Marea Britanie încă din 1119 și aici a locuit King Edward I. Turnul Broadway este amplasat pe Dealul Broadway din Worcestershire, Anglia, iar din vârful clădirii se pot vedea 13 comitate ale Angliei. Brisol și Bath sunt două dintre cele mai frumoase orașe vechi ale Marii Britanii. Ce părere ai de aceste locuri de poveste?

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră și tu aceste imagini minunate realizate de Tanasă Nicu-Florin:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers