Fii fotograful GT: imagini din România, capturate de Ana Georgescu

Fii fotograful GT: imagini din România, capturate de Ana Georgescu
 
 

Fără îndoială România este o țară incredibilă și trebuie să îi descoperi frumusețile înainte de a vizita orice altă destinație. Noi am avut ocazia de a admira cele mai frumoase imagini cu țara noastră impresionantă primite de la voi. Printre acestea se numără cele primite de la Ana Georgescu, legate de traseele montane, cicloturism și obiectivele turistice naturale ale țării noastre, îmbrăcate în povești despre natură și aventuri outdoor. 

Vă invit să descoperiți România așa cum am descoperit-o și eu: la pas sau pe doua roți, în detaliu sau în ansamblu, la singular sau la plural: oricum ați alege, România este, fără îndoială, o țară surprinzătoare și de o varietate rar întâlnită! Sper ca și alții să o descopere și să o prețuiască deopotrivă, și să devină o prioritate în opțiunile românilor de călătorie. - Ana Georgescu

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră o serie impresionantă de imagini din România:

Pe tine ce destinații din România te-au impresionat cel mai mult? 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers