Fii fotograful GT: De Haar, cel mai mare castel din Olanda

Fii fotograful GT: De Haar, cel mai mare castel din Olanda
 
 

Olanda este una dintre destinațiile noastre preferate și ne-au plăcut mult imaginile trimise de Cristina Anghel de la castelul De Haar de lângă Amsterdam.

Dacă ajungi la Amsterdam, e musai să vizitezi și castelul De Haar, situat la aproximativ 25 de minute cu mașina de capitala Olandei. Este un castel neo-gotic, foarte bine păstrat și poate fi văzut și în interior. De vizitat sunt de asemenea și grădinile sale, precum și ferma de cerbi și căprioare. Este considerat cel mai mare castel din Olanda și construcția originală a fost menționată pentru prima dată în istorie în anul 1391. - Cristina Anghel

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră o serie impresionantă de imagini de la castelul De Haar trimise de Cristina Anghel, membră a comunității noastre:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers