Fii fotograful GT: De Haar, cel mai mare castel din Olanda

Fii fotograful GT: De Haar, cel mai mare castel din Olanda
 
 
 

Olanda este una dintre destinațiile noastre preferate și ne-au plăcut mult imaginile trimise de Cristina Anghel de la castelul De Haar de lângă Amsterdam.

Dacă ajungi la Amsterdam, e musai să vizitezi și castelul De Haar, situat la aproximativ 25 de minute cu mașina de capitala Olandei. Este un castel neo-gotic, foarte bine păstrat și poate fi văzut și în interior. De vizitat sunt de asemenea și grădinile sale, precum și ferma de cerbi și căprioare. Este considerat cel mai mare castel din Olanda și construcția originală a fost menționată pentru prima dată în istorie în anul 1391. - Cristina Anghel

Vacanță de lux în Bodrum

Vacanță de lux în Bodrum

7 nopți cazare, all inclusive, zbor din București
de la 440 Eur
vezi detalii »

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

Admiră o serie impresionantă de imagini de la castelul De Haar trimise de Cristina Anghel, membră a comunității noastre:

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.