Fii fotograful GT: admiră Veneția, Padova, Pisa și Assisi

Fii fotograful GT: admiră Veneția, Padova, Pisa și Assisi
 
 

Avem mulți membrii ai comunității pasionați de #locuriminunate, care sunt interesați de destinații noi și frumoase. Din fericire, mulți dintre voi ne-ați trimis poze din călătoriile voastre și, astfel, comunitatea știe la ce să se aștepte de la o anumită locație și avem ocazia mereu să ne luăm câte o vacanță virtuală. :P

Paula Ciobanu ne-a trimis câteva imagini foarte frumoase din orașele Italiei pe care le-a vizitat: Veneția, Padova, Pisa și Assisi.

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră imagini minunate din Veneția, Padova, Pisa și Assisi, realizate de Paula Ciobanu și poate le alegi și tu ca destinatie de vacanță:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers