Fii fotograful GT: admiră Veneția, Padova, Pisa și Assisi

Fii fotograful GT: admiră Veneția, Padova, Pisa și Assisi
 
 
 

Avem mulți membrii ai comunității pasionați de #locuriminunate, care sunt interesați de destinații noi și frumoase. Din fericire, mulți dintre voi ne-ați trimis poze din călătoriile voastre și, astfel, comunitatea știe la ce să se aștepte de la o anumită locație și avem ocazia mereu să ne luăm câte o vacanță virtuală. :P

Paula Ciobanu ne-a trimis câteva imagini foarte frumoase din orașele Italiei pe care le-a vizitat: Veneția, Padova, Pisa și Assisi.

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră imagini minunate din Veneția, Padova, Pisa și Assisi, realizate de Paula Ciobanu și poate le alegi și tu ca destinatie de vacanță:

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.