Fii fotograful GT: admiră Barcelona, Granada și Malaga

Fii fotograful GT: admiră Barcelona, Granada și Malaga
 
 

Spania este una dintre cele mai frumoase locații de vacanță din Europa, atât pentru pasionații de soare și plajă, cât și pentru cei care iubesc orașele vechi, cu multă cultură și istorie. Paula a ales 3 orașe spaniole pentru vacanța sa și ne-a adus ca suvenir câteva poze care exprimă perfect frumusețea acestor locuri.

Intră în campania "Fii fotograful GT" și ajută-ne să promovăm‪ locurile minunate‬! Dacă ești fotograf profesionist sau amator talentat, trimite-ne imaginile tale de călătorie pe pagina de Facebook sau printr-un email pe info@ghiduri-turistice.info și noi le promovăm în comunitatea noastră de peste 500.000 de pasionați de travel, care ne vizitează site-ul în fiecare lună!

Admiră imagini superbe din Barcelona, Granada și Malaga, realizate de Paula Ciobanu și poate alegi și tu aceste locații ca destinație de vacanță.

Barcelona

Granada

Malaga

Care dintre orașele Spaniei te-au impresionat pe tine?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers