Fețele Shanghai-ului în 18 poze frumoase

Fețele Shanghai-ului în 18 poze frumoase
 
 

Ai văzut orașul Shanghai de la înălțime alături de noi, iar acum este momentul să te bucuri din nou de frumusețile acestui oraș renăscut. Modernizarea arhitecturală a transformat orașul într-o destinație fascinantă pentru iubitorii de city break și de înălțimi urbane. Panorama Shanghaiului este dominată de zgârie-nori amețitori, cu forme dintre cele mai spectaculoase, care se tranformă pe timp de noapte într-un adevărat spectacol de lumină și culoare.

Ce nu știai despre Shanghai

  • Uriașa metropolă a Shanghaiului a fost la început un micuț sat pescăresc numit Hudu. Acum orașul are mai mulți locuitori decât se află în întreaga Noua Zeelandă.
  • Cea mai înaltă statuie din lume a compozitorului polonez Frederic Chopin se află în Parcul Zhongshan din Shanghai.
  • În fiecare weekend, în Parcul Poporului din Shanghai se organizează Piața Căsătoriilor, unde părinții aduc CV-urile copiilor lor necăsătoriți în speranța că le vor găsi perechi pe măsură.
  • Fetele care lucrează în trupa de bourlesque The Chinatown Dolls din Shanghai primesc în medie 12 pahare de șampanie, două bijuterii (false), două buchete de flori și cel puțin o cerere în căsătorie pe săptămână!
  • În meniul unui restaurant din Shanghai poți găsi tot felul de tipuri de insecte, printre care: albine, gândaci de apă, viermi de bambus sau libelule.

Fețele Shanghai-ului în 18 poze frumoase

Sursa foto

    

Vrei să vezi și alte orașe fascinante? Admiră și galeriile foto cu Chicago sub un val de gheaţă, 18 poze deosebite cu Dubai aşa cum nu l-ai mai văzut și Barcelona descrisă în 33 de imagini deosebite!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers