Festivalul de culori - un eveniment care merită trecut în calendar - galerie foto

Festivalul de culori - un eveniment care merită trecut în calendar - galerie foto
 
 
 

Holi Festival of Colors este un eveniment cu tradiţie în India, ce simbolizează victoria binelui asupra răului, finalul iernii şi venirea primăverii. Dacă totul pare o mare bătaie cu prafuri colorate, trebuie să ştii că întregul eveniment are semnificaţii simbolice în lumea asiatică şi că importanţa lui a ajuns să treacă dincolo de graniţele acestui continent.

Culorile provin din tunurile de praf colorat ale organizatorilor, dar şi din săculeţii de culori furnizaţi de către aceştia participanţilor, toate fiind testate şi alese pentru a nu dăuna pielii, ochilor şi plămânilor. O dată pe oră se produce o nouă explozie de culoare, pentru ca, la final, toată lumea şi întreaga locaţie să arate ca un veritabil curcubeu. 

Vacanță de neuitat în Rimini

Vacanță de neuitat în Rimini

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

În ultimii ani, festivalul s-a extins şi în Europa şi în America de Nord, Holi Festival of Colors devenind o sărbătoare internaţională pentru tineri, plină de culoare, muzică bună şi tot felul de distracţii. Bucură-te şi tu de culoare cu ajutorul pozelor de la Holi Festival of Colors din anii trecuţi:

Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Poze colorate de la Holi Festival of Colors

     

Dacă destinaţiile şi evenimentele pline de culoare sunt printre favoritele tale, atunci te poţi delecta şi cu galeriile foto de la Carnavalul de la Rio sau din cele mai colorate oraşe din lume!

Săptămână de răsfăț în Croația

Săptămână de răsfăț în Croația

7 nopţi cazare
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.