Festivalul de culori - un eveniment care merită trecut în calendar - galerie foto

Festivalul de culori - un eveniment care merită trecut în calendar - galerie foto
 
 

Holi Festival of Colors este un eveniment cu tradiţie în India, ce simbolizează victoria binelui asupra răului, finalul iernii şi venirea primăverii. Dacă totul pare o mare bătaie cu prafuri colorate, trebuie să ştii că întregul eveniment are semnificaţii simbolice în lumea asiatică şi că importanţa lui a ajuns să treacă dincolo de graniţele acestui continent.

Culorile provin din tunurile de praf colorat ale organizatorilor, dar şi din săculeţii de culori furnizaţi de către aceştia participanţilor, toate fiind testate şi alese pentru a nu dăuna pielii, ochilor şi plămânilor. O dată pe oră se produce o nouă explozie de culoare, pentru ca, la final, toată lumea şi întreaga locaţie să arate ca un veritabil curcubeu. 

În ultimii ani, festivalul s-a extins şi în Europa şi în America de Nord, Holi Festival of Colors devenind o sărbătoare internaţională pentru tineri, plină de culoare, muzică bună şi tot felul de distracţii. Bucură-te şi tu de culoare cu ajutorul pozelor de la Holi Festival of Colors din anii trecuţi:

Poze colorate de la Holi Festival of Colors

     

Dacă destinaţiile şi evenimentele pline de culoare sunt printre favoritele tale, atunci te poţi delecta şi cu galeriile foto de la Carnavalul de la Rio sau din cele mai colorate oraşe din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers