Festa della Repubblica. 2 iunie – Ziua Naţională a Italiei

Festa della Repubblica. 2 iunie – Ziua Naţională a Italiei
 
 
 

Italia îmbracă straie de sărbătoare. La începutul lunii iunie, comunitatea din peninsulă sărbătoreşte cel mai important eveniment: Festa della Repubblica. Ziua Naţională a Italiei este sărbătorită în fiecare an în 2 iunie. Cu prilejul acestui eveniment, în capitala Roma şi în marile oraşe ale ţării au loc manifestări culturale, parade, concerte, defilări şi evenimente specifice. Ziua Naţională a Italiei mai este cunoscută şi sub denumirea de Festa della Repubblica, iar în acest an se împlinesc 70 de ani de la constituirea Republicii Italia.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

70 de ani de republică

Italia aniversează 70 de ani de la cel mai important eveniment din istoria ţării. În 2 iunie 1946, imediat după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, poporul din peninsulă a votat prin referendum trecerea de la monarhie la republică, fiind astfel înlăturat de la conducerea ţării ultimul descendent al Casei de Savoia. După referendum, la conducerea ţării a fost instalat un guvern republican.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Italia este o ţară minunată, cu numeroase atracţii turistice, o istorie bogată şi una dintre destinaţiile noastre preferate de călătorie pe care o poţi vizita chiar dacă dispui de un buget redus. Admiră mai jos o galerie foto cu imagini absolut superbe din Italia.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers