Fă-ţi pozele din concediu cu eMAG

Fă-ţi pozele din concediu cu eMAG
 
 

Dacă nu ai aflat încă, eMAG sărbătoreşte 10.000.000 comenzi. La aşa un număr nu este de mirare că sărbătoarea are loc tot alături de clienţi. Aşadar eMAG vine cu şi mai multe discounturi la produsele selectate şi cu un concurs în urma căruia poţi pleca acasă cu un BMW Z4.

Recapitulăm: cumperi produse cu până la 50% reducere şi ai şi şansa de a câştiga o maşină, totul în perioada 19-25 mai 2015.

Cu atât de multe produse, e clar că alegerea va fi una dificilă. Tocmai de aceea ne-am adunat toată echipa şi am frunzărit ofertele. Numai bune pentru fotografiile de vacanţă, am găsit o mulţime de aparate foto, dar şi accesorii care să-ţi facă viaţa mai uşoară. Laughing

Iată aşadar câteva dintre recomandările echipei Ghiduri Turistice:

Aparate foto cu reduceri de 33-50%

Accesorii foto cu reduceri de minim 33%

Dacă nu-ţi plac sugestiile noastre, găseşti mai multe produse foto şi video aici

Promotie eMAG


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers