Fără dinozauri, dar cu imagini aproape ireale de pe Coasta Jurasică a Marii Britanii - Galerie foto

Fără dinozauri, dar cu imagini aproape ireale de pe Coasta Jurasică a Marii Britanii - Galerie foto
 
 

Eşti în căutarea unui loc deosebit pentru următoarea ta vacanţă? Îţi propunem o destinaţie pe coastele abrupte ale Marii Britanii, unde apele Canalului Englezesc au secţionat stâncile, lăsând să se vadă peste 185 de milioane de ani de istorie. Coasta Jurasică din estul Angliei face parte din patrimoniul universal UNESCO şi este un loc unic în care pot fi observate etapele prin care a trecut planeta, din perioada Triasicului şi până în prezent.

Cu o istorie de peste 185 de milioane de ani, Coasta Jurasică este un loc deosebit, cuprins între Orcombe Point în East Devon şi Old Harry Rocks în East Dorset. Coasta Jurasică este un loc ideal de promenadă. Pe întreaga sa faleză poţi admira formaţiuni geologice unice în lume şi, fără să vrei, poţi da peste fosile de animale preistorice. Roci cu forme ciudate, stânci abrupte, plaje line şi valuri învolburate completează peisajul de vis al Coastei Jurascice. Admiră frumuseţea acestui loc în galeria foto de mai jos.

Tu ce alte locuri cu asemenea încărcătură istorică cunoşti?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers