Faceți cunoștință cu Biddy - ariciul călător

Faceți cunoștință cu Biddy - ariciul călător
 
 

Biddy, ariciul călător, este cunoscut în întreaga lume! Câțiva centimetri lungime, 3 anișori și călătorii în Oregon, Montana, Wyoming și Washington, i-au adus micuțului arici 400 000 de follow-eri pe Instagram din aprilie 2013 până acum și viralitate pe internet!

Cine este Biddy?

Un simpatic arici de 3 ani care locuiește în statul american Oregon, alături de stăpânii săi Toni DeWeese și Tom Unterseher. Cei doi sunt pasionați de călătorii și au bătut în lung și în lat regiunea statelor învecinate, fără a uita de prietenul lor necuvântător! Nu numai că îl iau pe Biddy cu ei, dar au reușit să-l transforme într-o mică vedetă pe internet, prin fotografiile din vacanță cu micuțul țepos!

Biddy a călătorit în o mulțime de locuri până acum și cu siguranță nu se va opri aici! Mai ales când are atât de mulți fani pe internet! Iată pe unde a cutreierat micuțul arici:

Biddy

Poze cu Biddy, ariciul călător

   

Dacă vrei să fii la curent cu aventurile lui Biddy, intră pe contul lui de Instagram!

Vrei să vezi și mai multe povești de călătorii faimoase pe Internet? Atunci citește și despre Murad Osman și proiectul său Follow me to!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers