Faceți cunoștință cu Biddy - ariciul călător

Faceți cunoștință cu Biddy - ariciul călător
 
 
 

Biddy, ariciul călător, este cunoscut în întreaga lume! Câțiva centimetri lungime, 3 anișori și călătorii în Oregon, Montana, Wyoming și Washington, i-au adus micuțului arici 400 000 de follow-eri pe Instagram din aprilie 2013 până acum și viralitate pe internet!

Cine este Biddy?

Un simpatic arici de 3 ani care locuiește în statul american Oregon, alături de stăpânii săi Toni DeWeese și Tom Unterseher. Cei doi sunt pasionați de călătorii și au bătut în lung și în lat regiunea statelor învecinate, fără a uita de prietenul lor necuvântător! Nu numai că îl iau pe Biddy cu ei, dar au reușit să-l transforme într-o mică vedetă pe internet, prin fotografiile din vacanță cu micuțul țepos!

Biddy a călătorit în o mulțime de locuri până acum și cu siguranță nu se va opri aici! Mai ales când are atât de mulți fani pe internet! Iată pe unde a cutreierat micuțul arici:

Biddy

Poze cu Biddy, ariciul călător

   

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Dacă vrei să fii la curent cu aventurile lui Biddy, intră pe contul lui de Instagram!

Vrei să vezi și mai multe povești de călătorii faimoase pe Internet? Atunci citește și despre Murad Osman și proiectul său Follow me to!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.