Europa magică într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO

Europa magică într-un timelapse superb – GALERIE VIDEO
 
 
 

Ca locuitori ai acestui continent, city break-urile europene, vacanţele pe plajele Mediteranei sau la ski în Alpi ne sunt cât de cât la îndemână. Chiar şi aşa nu apucăm tot timpul să ne bucurăm de ele sau poate ţintim locaţii mai depărtate şi, prin urmare, mai greu de atins şi uităm de frumuseţile pe care le avem atât de aproape.

Un bun reminder pentru ce avem de pierdut este videoul de mai jos. În mai puţin de 5 minute, o familie din Taiwan ne arată magia Europei. Cu două camere de filmat, Stan Cheng a călătorit alături de soţia sa şi de fiul lor prin 30 de ţări europene. 60 de zboruri mai târziu, au rezultat peste 1 000 de videouri timelapse şi peste 200 000 imagini… iar acest video este combinaţia perfectă din 20 TB de date. Impresionante cifre, dar şi mai impresionant este videoul de mai jos.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Descoperim frumuseţile Europei pe rând, fie că sunt la mare, la munte sau în oraş…

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

De la Grota Albastră din Malta…

Grota Albastră din Malta

… la Londra, Marea Britanie…

Londra, Marea Britanie

… şi până în Islanda.

Islanda

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers