Etapa a doua a concursului "Câştigă un City Break la Budapesta"

Etapa a doua a concursului
 
 

Etapa a 2-a a concursului nostru "Câştigă un City Break la Budapesta" începe acum!

Până când juriul va decide câştigătorul marelui premiul oferit de partenerul nostru agenţia Turist Center, un City Break la Budapesta cu cazare cu mic-dejun la un hotel de trei stele, pentru două persoane, vrem să aflăm părerea voastră. În plus, cele mai bune fotografii vor fi premiate cu un aparat foto Canon PowerShot A2300, 16 MP.

Voi, cititorii, puteţi desemna articolul câştigător al premiului "Povestea publicului" şi să recompensaţi autorul acestuia cu un City Break pentru două persoane la Sighişoara

Am primit 54 articole, unul mai interesant decât celălalt, despre oraşe unice şi deosebite. Ne-am bucurat să citim atât de multe poveşti despre vacanţe frumoase. Trebuie să recunoaştem că unele sunt foarte reuşite şi că ne-au determinat să trecem destinaţiile respective pe lista noastră de vacanţă. Sperăm că vă vor inspira şi pe voi!

Vă îndemnăm să votaţi şi voi articolul care vă place cel mai mult din lista de mai jos. Daţi click pe titlul articolului, citiţi-l şi dacă v-a plăcut, îl puteţi vota printr-un LIKE! Fiecare LIKE înseamnă un vot! Puteţi vota prin LIKE până în data de 16.05.

Vă dorim o lectură plăcută!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers