eSky: vacanțe de la A la Z, cu o singură aplicație

eSky: vacanțe de la A la Z, cu o singură aplicație
 
 

Pentru tine ce înseamnă vacanța ideală? Pentru noi, un concediu de vis începe cu planurile bine puse la punct într-o manieră cât mai rapidă și simplă. De aceea, ne-am bucurat foarte mult când am dat peste aplicația de mobil eSky. Aceasta te ajută să-ți planifici vacanța perfectă cu doar câteva clickuri – chiar și atunci când ești pe fugă! Astfel, în doar câteva minute, îți poți rezerva bilete de avion, camera de hotel sau poți închiria o mașină, indiferent de destinația la care visezi! Nu ne crezi? Citește mai jos!

Cine a dezvoltat aplicația eSky

App-ul a fost creat de eSky, una dintre agențiile de travel online de top din România. Activă încă din 2009, aceasta face parte dintr-un grup extins și are sediul principal în Polonia. eSky oferă servicii diverse de travel, de la bilete de avion, hoteluri, până la asigurări de călătorie și închirieri de mașini. Agenția a lansat aplicația de mobil eSky în 2015, aceasta fiind ulterior votată drept cea mai utilă aplicație la Webstock 2015, dar și cea mai bună aplicație de travel, în cadrul Etravel 2016. Așadar, am fost curioși să o testăm.

eSky

Feature-urile eSky care ne plac cel mai mult 

1. Poți rezerva de oriunde

Fie că ești acasă, la birou, pe drum sau în mașină, poți să-ți planifici vacanța de la A la Z în doar câteva minute. Procesul de cumpărare este semnificativ ușurat– poți, spre exemplu, să rezervi biletele de avion cât aștepți să vină metroul, iar până ajungi acasă, ai ales deja și camera de hotel pentru următoarea vacanță! Super simplu, fără bătăi de cap.

2. Aplicația este gratuită

De asemenea, aceasta poate fi descărcată atât pe Android, cât și pe iOS. Odată logat, ai acces la toate ofertele de travel ale agenției (bilete de avion, hoteluri, mașini).

3. Ești permanent conectat la cele mai noi oferte

A avea o aplicație de travel pe mobil este ca și cum ai avea propriul tău agent de turism în buzunar: poți căuta toate elementele călătoriei tale (cazare, zboruri, închirieri de mașini sau asigurări) direct pe telefonul tău, poți găsi cele mai bune oferte la fiecare pas apoi poți să le cumperi direct din app. De asemenea, app-ul îți oferă informații în timp real despre statusul rezervărilor tale, precum și notificări despre oferte speciale, dedicate utilizatorilor. Perfectă pentru cei care sunt mereu pe fugă, aplicația este cât se poate de sigură, așa că poți să cumperi vacanța dorită, direct de pe telefonul mobil.

Aplicatia eSky

4. Rezervi simplu și rapid, în doar câțiva pași

Aplicația a fost special gândită pentru a-ți optimiza procesul rezervării – tocmai de aceea, este foarte intuitivă și simplu de utilizat. De fapt, nu trebuie decât să treci prin trei pași pentru a finaliza o rezervare. Mai mult, primești confirmarea rezervării instant, direct pe telefon, și o ai la îndemână oricând.

Dacă îți creezi cont în aplicație, atunci vei avea la dispoziție și un istoric al navigării, astfel încât nu mai trebuie să cauți de fiecare dată o anumită ofertă sau destinație.

De asemenea, toate plățile făcute prin aplicație sunt sigure, la fel ca pe calculator, avantajul aplicației fiind faptul că nu trebuie să-ți introduci datele la fiecare tranzacție. Nu trebuie decât să autorizezi plata pentru rezervarea făcută și ești gata de vacanță!

5. Ai alerte de preț

Dacă pe moment nu găsești o ofertă specială pentru locul care te interesează, poți să-ți setezi alerte astfel încât să fii primul care află de reducerile pentru vacanțele la care visezi.

Aplicație travel

Cum poți descărca aplicația eSky

Aplicația eSky poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers