Ecocapsule sau cum poţi trăi oriunde în lume

Ecocapsule sau cum poţi trăi oriunde în lume
 
 

Pentru cei cu cel mai înfocat dor de ducă, pentru cei care nu vor să se aşeze într-un loc anume, pentru cei cu furnicături în talpă ce frunzăresc articolele noastre, Ecocapsule este invenţia perfectă. Laughing Această capsulă prietenoasă, ce funcţionează pe bază de lumină solară şi energie eoliană, poate fi noua ta casă oriunde în lume.

De ce să locuieşti undeva, când poţi locui oriunde

Ecocapsule îmbină perfect cele mai noi tendinţe în materie de locuinţe se spune. Este o casă de mici dimensiuni şi poate fi amplasată în locuri izolate. Perfect, nu? Ei bine, Ecocapsule este mai mult decât atât din punctul meu de vedere, deoarece este construcţia care te ajută să locuieşti oriunde în lume. De ce să te aşezi undeva, când îţi poţi lua căsuţa-capsulă şi te poţi muta din loc în loc, oriunde în lume?

Ecocapsule

Alimentarea Ecocapsule

Dacă deja te bate un gând năstruşnic, vei dori cu siguranţă să ştii cum funcţionează casa şi ce are înăuntru. Ecocapsule este alimentată cu ajutorul unei turbine ataşate de 750W pentru captarea energiei eoliene, dar şi cu ajutorul panourilor solare de 2.6 m².

La acestea se adaugă un sistem performant cu baterii de înaltă capacitate, ce asigură suplimentarea cu energie, atunci când natura nu prea îţi oferă raze sau pale de vânt. În plus, forma sferică determină o captare mai uşoară a apei de ploaie şi din rouă, filtrată ulterior pentru folosirea în interior. Toate puse la un loc formează sistemul necesar pentru a locui oriunde în lume.

Ecocapsule a fost special construită şi pentru a putea fi transportată în condiţii optime, fără alte modificări sau pregătiri. Încape perfect într-un container de transport maritim, dar poate fi şi ridicată pe calea aerului sau mutată prin remorcare... poate fi chiar şi trasă ca o căruţă. Laughing

Ecocapsule

Interiorul Ecocapsule

Şi interiorul a fost gândit într-un mod ingenios. Totul este extrem de bine compartimentat, astfel încât să nu-ţi lipsească absolut nimic pentru traiul zilnic, fără spaţii prea încărcate sau dimpotrivă neutilizate. Astfel înăuntrul capsulei vei găsi un pat, spaţii de depozitare flexibile, birou şi masă, o kitchinetă, baie cu toaletă şi duş.

Ecocapsule

Mai multe informaţii despre Ecocapsule aici.

Dacă ai avea libertatea să te muţi cu o astfel de capsulă oriunde în lume, unde ai merge prima dată?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers