Duolingo – învaţă limbi străine gratis, pentru vacanţe inspirate

Duolingo – învaţă limbi străine gratis, pentru vacanţe inspirate
 
 
 

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să ştii limbi străine astfel încât fiecare nouă destinaţie de vacanţă să fie floare la ureche din punctul de vedere al comunicării? Ei bine, eu da. Trebuie să acceptăm faptul că nu oricine rupe o boabă de engleză aşa cum o facem noi românii, aşa că, înarmaţi cu aplicaţia potrivită, învăţăm să ne descurcăm în orice limbă! Smile

Duolingo – aplicaţia care te şcoleşte gratuit

Duolingo

Duolingo este o aplicaţie gratuită, disponibilă pentru iOS, Android şi Windows Phone... aşa că nu ai nicio scuză. Laughing Imaginează-ţi că statul la coadă, drumul cu autobuzul şi alte atâtea activităţi nu vor fi niciodată mai interesante. Sigur ai telefonul la tine, scoate-l şi pune-te pe învăţat!

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »

Pentru vorbitorii de limba engleză, aplicaţia te poate ajuta să înveţi simplu şi rapid una dintre următoarele limbi străine: franceză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, olandeză, irlandeză sau suedeză. Cei care vor să folosească aplicaţia în limba română au doar engleza disponibilă în lista de limbi străine, dar cu siguranţă vor evolua de la engleză la celelalte.

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »

Joaca de-a limbile străine

Duolingo

Fiecare curs este prezentat sub formă de joc. Ce înseamnă asta? Ei bine asta înseamnă că şi cei care au ajuns la vârsta la care nu mai pot învăţa se vor distra şi vor prinde din mers informaţiile în noua limbă.

Exerciţiile fiecărei lecţii sunt o combinaţie interesantă de scris, ascultat şi vorbit (deci foloseşte căşti şi microfon în timpul lecţiilor). Primeşti imediat feedback pentru răspunsurile pe care le dai, dar şi pentru evoluţia ta în curs, astfel încât aplicaţia te şi încurajează să nu laşi baltă studiul. Tongue Out

Duolingo

Eu am început să învăţ franceză. Laughing Tu ce limbă înveţi cu Duolingo?

     

Vrei să fii cel mai răsărit dintre călători? Descoperă şi mai multe aplicaţii de travel!

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.