Duolingo – învaţă limbi străine gratis, pentru vacanţe inspirate

Duolingo – învaţă limbi străine gratis, pentru vacanţe inspirate
 
 

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să ştii limbi străine astfel încât fiecare nouă destinaţie de vacanţă să fie floare la ureche din punctul de vedere al comunicării? Ei bine, eu da. Trebuie să acceptăm faptul că nu oricine rupe o boabă de engleză aşa cum o facem noi românii, aşa că, înarmaţi cu aplicaţia potrivită, învăţăm să ne descurcăm în orice limbă! Smile

Duolingo – aplicaţia care te şcoleşte gratuit

Duolingo

Duolingo este o aplicaţie gratuită, disponibilă pentru iOS, Android şi Windows Phone... aşa că nu ai nicio scuză. Laughing Imaginează-ţi că statul la coadă, drumul cu autobuzul şi alte atâtea activităţi nu vor fi niciodată mai interesante. Sigur ai telefonul la tine, scoate-l şi pune-te pe învăţat!

Pentru vorbitorii de limba engleză, aplicaţia te poate ajuta să înveţi simplu şi rapid una dintre următoarele limbi străine: franceză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, olandeză, irlandeză sau suedeză. Cei care vor să folosească aplicaţia în limba română au doar engleza disponibilă în lista de limbi străine, dar cu siguranţă vor evolua de la engleză la celelalte.

Joaca de-a limbile străine

Duolingo

Fiecare curs este prezentat sub formă de joc. Ce înseamnă asta? Ei bine asta înseamnă că şi cei care au ajuns la vârsta la care nu mai pot învăţa se vor distra şi vor prinde din mers informaţiile în noua limbă.

Exerciţiile fiecărei lecţii sunt o combinaţie interesantă de scris, ascultat şi vorbit (deci foloseşte căşti şi microfon în timpul lecţiilor). Primeşti imediat feedback pentru răspunsurile pe care le dai, dar şi pentru evoluţia ta în curs, astfel încât aplicaţia te şi încurajează să nu laşi baltă studiul. Tongue Out

Duolingo

Eu am început să învăţ franceză. Laughing Tu ce limbă înveţi cu Duolingo?

     

Vrei să fii cel mai răsărit dintre călători? Descoperă şi mai multe aplicaţii de travel!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers