Dubrovnik - cel mai frumos loc din Croația

Dubrovnik - cel mai frumos loc din Croația
 
 

Dubrovnik este un oraş istoric din Croaţia. Eram aşa micuţă când l-am vizitat, însă îmi aduc aminte cât de încântată eram.

Am fost cazaţi aproape de capitală (de Zagreb), deci a trebuit să ne facem planul de seara pentru a putea ajunge la timp şi să evităm traficul.

După un somn bun, ne-am trezit de dimineaţă (cred că nici soarele nu era treaz la ora aceea), însă ştiam noi de ce am planificat să plecăm aşa de devreme. Când m-am uitat prima oara la ceas, acesta arata ora 7:10. Mă gândeam în acel moment că trebuie să fi fost trează de ceva vreme, deci probabil ne trezisem în jur de ora 6. După ce am luat micul dejun şi am pregătit toate lucrurile pentru o zi departe de pensiune; acestea erau gata să le punem în maşină. Odată făcută şi această sarcină, hai la drum!

Dubrovnik, o experiență minunată

Am făcut ceva timp pe drum, astfel încât eram obosiţi, însă când am ajuns acolo şi am văzut cum arată oraşul, mai ales în lumina soarelui, cu toţii am avut nevoie de câte un moment în care să ne gândim cât de norocoşi suntem că am ajuns aici şi că a meritat aşteptarea şi drumul până aici.

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik are foarte multe scări, iar noi le-am urcat pe toate. Însă, cel mai impresionant lucru a fost culoarea apei care se schimba în funcţie de cum bătea lumina soarelui, dar şi pe măsură ce urcam la un "etaj superior"
Aici am stat o zi întreaga şi ne-am plimbat pe străzile acelea înguste, specifice unui oraş medieval. Dubrovnik-ul este foarte frumos şi merită a fi vizitat.

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers