Districtul Gheişelor din Kyoto în slow motion – GALERIE VIDEO

Districtul Gheişelor din Kyoto în slow motion – GALERIE VIDEO
 
 

Întotdeauna ţi-ai dorit să afli cum trăiesc gheişele? Ce se ascunde oare în spatele celebrei cărţi şi a ecranizării acesteia Memoriile unei gheişe? Lumea gheişelor este una plină de farmec delicat şi feminin, este o lume magică, în care frumuseţea se împleteşte cu tradiţia locală şi cu istoria. Acest lucru îl putem vedea foarte uşor din videoul în slow motion realizat de Osamu Hasegawa în Districtul Gheişelor din Kyoto.

Gion este Districtul Gheişelor din Kyoto, aflat în jurul străzii Shijo, între Yasaka şi Râul Kamo. Locul este cel mai cunoscut din oraş pentru numărul mare de gheişe de aici, astfel că numeroşi localnici şi turişti împânzesc localurile, restaurantele şi ceainăriile (ochaya), pentru a le admira pe celebrele gheişe (geiko) şi pe gheişele în pregătire (maiko).

Le putem admira în treburile zilnice...

Gheisele din Kyoto

... sau la plimbare pe străzile din district

Gheisele din Kyoto

Vizionare plăcută!

Dacă ţi-a plăcut, urmăreşte şi acest hyper motion realizat de Osamu Hasegawa despre Kyoto:

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers