Districtul Gheişelor din Kyoto în slow motion – GALERIE VIDEO

Districtul Gheişelor din Kyoto în slow motion – GALERIE VIDEO
 
 
 

Întotdeauna ţi-ai dorit să afli cum trăiesc gheişele? Ce se ascunde oare în spatele celebrei cărţi şi a ecranizării acesteia Memoriile unei gheişe? Lumea gheişelor este una plină de farmec delicat şi feminin, este o lume magică, în care frumuseţea se împleteşte cu tradiţia locală şi cu istoria. Acest lucru îl putem vedea foarte uşor din videoul în slow motion realizat de Osamu Hasegawa în Districtul Gheişelor din Kyoto.

Gion este Districtul Gheişelor din Kyoto, aflat în jurul străzii Shijo, între Yasaka şi Râul Kamo. Locul este cel mai cunoscut din oraş pentru numărul mare de gheişe de aici, astfel că numeroşi localnici şi turişti împânzesc localurile, restaurantele şi ceainăriile (ochaya), pentru a le admira pe celebrele gheişe (geiko) şi pe gheişele în pregătire (maiko).

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Le putem admira în treburile zilnice...

Gheisele din Kyoto

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

... sau la plimbare pe străzile din district

Gheisele din Kyoto

Vizionare plăcută!

Dacă ţi-a plăcut, urmăreşte şi acest hyper motion realizat de Osamu Hasegawa despre Kyoto:

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers