Disneyland, mai mult decat un loc magic - galerie foto

Disneyland, mai mult decat un loc magic - galerie foto
 
 
 

Cand se vorbeste despre parcuri de distractie, un nume se afla pe buzele tuturor: Disneyland. Faimosul parc este destinat atat copiilor cat si adultilor care ii insotesc sau care vin exclusiv pentru propriul amuzament. Cei care au fost deja in unul din Parcurile Disneyland stiu foarte bine despre ce este vorba.

Pe langa binecunoscutul parc din Statele Unite, mai exista si unul mult mai apropiat de noi, Disneyland din Paris. Costul biletului de o zi pentru un adult ajunge in jur de 43 de euro, iar pentru copiii intre 3 si 11 ani, 35 de euro. Poti achiziona si un Passe-Partout pentru o zi, doua sau trei, costul acestuia fiind mult mai avantajos. Iti recomandam sa cumperi biletele din Disney Store sau din Virgin Magastore de pe Champs Elysees din Paris.

Tu cu cine te-ai fotografia daca ai ajunge in Disneyland? Noi am prefera o poza cu Mickey si Minny.

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.