Disneyland, mai mult decat un loc magic - galerie foto

Disneyland, mai mult decat un loc magic - galerie foto
 
 
 

Cand se vorbeste despre parcuri de distractie, un nume se afla pe buzele tuturor: Disneyland. Faimosul parc este destinat atat copiilor cat si adultilor care ii insotesc sau care vin exclusiv pentru propriul amuzament. Cei care au fost deja in unul din Parcurile Disneyland stiu foarte bine despre ce este vorba.

Pe langa binecunoscutul parc din Statele Unite, mai exista si unul mult mai apropiat de noi, Disneyland din Paris. Costul biletului de o zi pentru un adult ajunge in jur de 43 de euro, iar pentru copiii intre 3 si 11 ani, 35 de euro. Poti achiziona si un Passe-Partout pentru o zi, doua sau trei, costul acestuia fiind mult mai avantajos. Iti recomandam sa cumperi biletele din Disney Store sau din Virgin Magastore de pe Champs Elysees din Paris.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Tu cu cine te-ai fotografia daca ai ajunge in Disneyland? Noi am prefera o poza cu Mickey si Minny.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers