Din pricina poluării, în Hong Kong au fost montate bannere cu panorama oraşul, pentru ca turiştii să-şi poată face fotografii

Din pricina poluării, în Hong Kong au fost montate bannere cu panorama oraşul, pentru ca turiştii să-şi poată face fotografii
 
 

Hong Kong are unele dintre cele mai uimitoare clădiri din lume. Problema este că acestea abia se mai văd din spatele cortinei dense de smog care a înghițit mai multe cartiere ale orașului, și sunt foarte greu de surprins în fotografiile de vacanță.

Pentru că este extraordinar de greu să se rezolve problema poluării aerului, autoritățile din Hong Kong au decis să instaleze bannere în care orizontul oraşului apare clar, şi unde turiştii pot face fotografii, potrivit OddityCenter.

În afară de probleme legate de sănătate, fumul gros care acoperă orașul dăunează, de asemenea turismului local. Potrivit rtv.net, poluarea aerului a contribuit în mare măsură la scăderea numărului de turiști, cu un studiu recent care dezvăluie o creștere a numărului de "plângeri ale turiştilor care sunt nemulţumiţi că locurile pitorești sunt stricate de poluare". La urma urmei, la ce foloseşte linia magnifică a orizontului într-un oraș dacă abia o vezi?

Din fericire, autorităţile din Hong Kong au venit cu o nouă soluție la această problemă - au instalat o serie de bannere panoramice cu o imagine clară a orașului, în diferite locuri de interes. Aici, oamenii pot realiza fotografii fără smog, ca să aibă ca suveniruri.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers