Din 2016 vorbim fară costuri suplimentare în Uniunea Europeană

Din 2016 vorbim fară costuri suplimentare în Uniunea Europeană
 
 
 

Din moment ce ideea de bază a Uniunii Europene stă în primul cuvânt – uniune – nu este de mirare că din ce în ce mai multe decizii luate la nivelul Parlamentului European sunt legate de egalizarea drepturilor şi serviciilor cetăţenilor europeni.

Deciziile pro-consumatori ale Parlamentului European

Un pas mare pentru călătoriile noastre în ţările uniunii este eliminarea costurilor de roaming din 2016. O veste cât se poate de proastă pentru companiile de telefonie mobilă, dar cât se poate de bună pentru cei care călătoresc mult şi care vor să sune acasă sau în alte ţări ale Uniunii, fără să intre în panică la primirea facturii!

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »

O altă decizie în favoarea consumatorilor europeni este legată de Internet… un serviciu mai mult decât necesar în zilele noastre! Astfel, s-a cerut operatorilor neutralitate asupra Internetului, pentru ca toată lumea să se poată bucura de viteze mari pentru traficul online, însă fără costuri suplimentare exagerate.

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »

Reacţia companiilor din domeniu

Chiar şi aşa, companiile de internet şi de telefonie mobilă au criticat aspru decizia Parlamentului European, motivând scăderea veniturilor, ce ar duce la lipsa de fonduri pentru dezvoltarea serviciilor pe care le oferă, şi la imposibilitatea de a crea noi locuri de muncă în domeniu.

Decizia de a elimina roamingul în spaţiul Uniunii Europene a fost adoptată joi, 3 aprilie 2014, şi va deveni lege după aprobarea Consiliului European, care a anunţat că va lua o decizie în acest sens în luna octombrie. 

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.