Destinații de toamnă care să-ți stârnească cheful de călătorii – GALERIE FOTO

Destinații de toamnă care să-ți stârnească cheful de călătorii – GALERIE FOTO
 
 

Deși nu tot timpul reușim să ajungem la o unanimitate atunci când vorbim de spre destinații de călătorie, noi, cei din echipa Ghiduri-turistice.info, am reușit să cădem de acord asupra unui lucru – toamna este sezonul ideal pentru vacanță.

În acest sezon, temperaturile sunt numai bune pentru plimbări lungi prin parcuri colorate, pe străzile aglomerate din marile orașe sau pe alei întortocheate într-un sat uitat de lume. Toamna este și perioada perfectă pentru drumeții la munte sau plimbări relaxante pe malul mării, când plaja este pustie.

Cum să nu vrei să te plimbi prin parcurile din Londra, admirând veverițele ce fug agitate prin tufișuri, sau să conduci pe șoselele sinuoase din statul american Colorado, printre păduri în mii de nuanțe ruginii?

Nici România nu se lasă mai prejos la capitolul peisaje de toamnă. Fie că explorezi satele fermecătoare din Apuseni, bisericile de lemn din Moldova sau peisaje rurale de munte, vei fi tot timpul însoțit de panorame spectaculoase.

Dacă ți-am stârnit cheful de călătorii, hai să vizităm împreună cele mai frumoase locuri din lume, îmbrăcate în culorile toamnei.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers