Destinaţie de weekend: Ştrandul Neptun, municipiul Arad

Destinaţie de weekend: Ştrandul Neptun, municipiul Arad
 
 

Arşiţa verii te îndeamnă să cauţi locuri umbroase, iar temperaturile au trecut cu mult peste 30 grade. E vreme de bălăceală, plajă şi de savurat băuturi răcoritoare pe şezlog. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru weekend, noi îţi recomandăm o destinaţie deosebită în vestul ţării. Este vorba despre Ştrandul Neptun din Arad, al doilea ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare. Aici vei găsi cu siguranţă oaza de linişte şi răcoare de care ai nevoie când vremea caniculară îţi dă bătăi de cap.

Localizare

Strand Neptun

Sursa foto puzzlemedia.wordpress.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Ştrandul Neptun este situat în municipiul Arad. Odată ajuns în oraşul din vestul ţării, indiferent în ce zonă a localităţii te-ai afla, indicatoarele te vor direcţiona înspre Ştrandul Neptun. Sezonul estival pe ştrand a debutat la 1 mai şi se va închide în 30 septembrie. În această perioadă ştrandul este deschis de marţi până duminică între orele 8 şi 22, iar luni în intervalul 13-22. Accesul în zona bazinelor este permis până la ora 21.

De ce să te bronzezi la ştrandul din Arad

Ştrandul Neptun din Arad este printre cele mai mari din ţară. Amenajat la sfârşitul anilor 60, ştrandul a trecut prin mai multe etape de dezvoltare, reabilitare şi renovare, astfel încât, în prezent oferă o gamă largă de servicii de divertisment şi condiţii prielnice pentru un weekend de distracţie şi bălăceală. Indiferent dacă eşti în căutarea unor momente de linişte sau vrei distracţie în apă şi pe tobogane, ştrandul din Arad este o alegere cât se poate de inspirată.

Strand Neptun

Fotografie preluata de pe reconsarad.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Ştrandul din Arad poate fi considerat o adevărată staţiune. Zona de agrement este situată într-o zonă cu multă verdeaţă, este flancată de bucla râului Mureş şi se întinde pe o suprafaţă de peste 20 de hectare. În zona bazinelor vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru zi plină de activităţi distractive. Ştrandul Neptun îşi întâmpină vizitatorii cu un complex de agrement format din 8 bazine, dintre care două pentru înot, unul pentru adulţi şi cinci pentru copii, umplute cu apă termală, dispuse în două zone special amenajate.

Complexul de agrement din Arad este un adevărat paradis pentru iubitorii de apă şi jocuri acvatice. Bazinele ştrandului dispun de tobogane, locuri de joacă pentru copii, zone de relaxare, plaje, spaţii verzi, alei pavate, zone umbroase cu mulţi copaci terenuri de fotbal şi volei. Complexul de agrement dispune şi de peste 300 de căsuţe care pot fi închiriate, cabine de schimb şi două solare pentru nudişti.

Strand Neptun

Fotografie preluata de pe reconsarad.ro. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Dacă pe timpul zilei ştrandul oferă numeroase atracţii şi activităţi de distracţie, noaptea, ştrandul se trezeşte din nou la viaţă. La orele 22, zona bazinelor se închide pentru public, lăsând loc distracţiei din timpul nopţii. Pe ştrand funcţionează zeci de terase, restaurante, cluburi şi discoteci unde te vei putea distra în voie. În plus, pe tot parcursul verii, ştrandul găzduieşte numeroase festivaluri şi concerte în aer liber.

Tu unde te bronzezi vara aceasta? Împărtăşeşte cu noi aventurile tale estivale!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers