Destinație de weekend: Oradea - city break românesc în Bihor

Destinație de weekend: Oradea - city break românesc în Bihor
 
 
 

Atunci când ai la dispoziție un weekend, tu unde călătorești de obicei? Eu optez pentru un city break undeva aproape de casă. De data aceasta am ales Oradea ca destinație și am descoperit unul dintre cele mai cochete orașe din România și un târg de Crăciun plin de farmec.

De ce să vizitezi Oradea

Oradea este un oraș modernizat. Construcțiile au o arhitectură specifică, iar fațadele clădirilor istorice sunt complet refăcute, ceea ce ne oferă o privire în trecutul orașului. Teatrul de Stat "Regina Maria", Palatul Sztarill, Primăria Oradea, Biserica Romano-Catolică Sfântul Ladislau și Palatul Vulturul Negru sunt câteva dintre construcțiile pe care să le admiri în plimbările tale. Să nu uităm de Cetatea Oradea, care merită o vizită!

Iarna, orașul este complet decorat de sărbătoare și parcă are o imagine cu totul diferită, fiind umplut de culori și lumini. La târgul de Crăciun te poți bucura de decorațiunile luminoase de sărbătoare, un vin fiert bun, patinoarul distractiv și niște gustări autentice, toate pe ritmul colindelor.

Dacă dorești să descoperi și mai mult din această zonă, în apropierea orașului Oradea mai poți vizita stațiunea Băile Felix, Lacul Vida, Peștera Urșilor, Lacul Leșu, Peștera Ghețarul de la Focul Viu și multe alte locuri fascinante. Ca loc de cazare, eu îți recomand Caro Boutique Hotel.

Cam așa arată în imagini Oradea pe care am văzut-o noi:

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.