Destinație de weekend: Oradea - city break românesc în Bihor

Destinație de weekend: Oradea - city break românesc în Bihor
 
 

Atunci când ai la dispoziție un weekend, tu unde călătorești de obicei? Eu optez pentru un city break undeva aproape de casă. De data aceasta am ales Oradea ca destinație și am descoperit unul dintre cele mai cochete orașe din România și un târg de Crăciun plin de farmec.

De ce să vizitezi Oradea

Oradea este un oraș modernizat. Construcțiile au o arhitectură specifică, iar fațadele clădirilor istorice sunt complet refăcute, ceea ce ne oferă o privire în trecutul orașului. Teatrul de Stat "Regina Maria", Palatul Sztarill, Primăria Oradea, Biserica Romano-Catolică Sfântul Ladislau și Palatul Vulturul Negru sunt câteva dintre construcțiile pe care să le admiri în plimbările tale. Să nu uităm de Cetatea Oradea, care merită o vizită!

Iarna, orașul este complet decorat de sărbătoare și parcă are o imagine cu totul diferită, fiind umplut de culori și lumini. La târgul de Crăciun te poți bucura de decorațiunile luminoase de sărbătoare, un vin fiert bun, patinoarul distractiv și niște gustări autentice, toate pe ritmul colindelor.

Dacă dorești să descoperi și mai mult din această zonă, în apropierea orașului Oradea mai poți vizita stațiunea Băile Felix, Lacul Vida, Peștera Urșilor, Lacul Leșu, Peștera Ghețarul de la Focul Viu și multe alte locuri fascinante. Ca loc de cazare, eu îți recomand Caro Boutique Hotel.

Cam așa arată în imagini Oradea pe care am văzut-o noi:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers