Despre frumuseţile din Praga – GALERIE VIDEO

Despre frumuseţile din Praga – GALERIE VIDEO
 
 

Praga este un oraş care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este uşor de înţeles de ce atât de multă lume alege capitala Cehiei pentru un city break. Clădirile impresionante, monumentele, experienţa culturală, dar şi cea gastronomică, berea şi oamenii, toate acestea şi multe altele fac parte din peisajul impresionant al Pragăi.

Toate acestea le putem admira şi în prezentarea video Senses into Frames realizată de fotograful Yiannis Kostavaras în 3 zile şi 3 nopţi de fotografie şi filmare în Oraşul de Aur. În mai puţin de două minute admirăm unele dintre cele mai frumoase locuri din Praga şi aflăm şi câteva date despre oraş.

De la peisaje celebre din Praga...

Peisaje celebre din Praga

... la simboluri...

Simboluri din Praga

... până la oamenii din Praga.

Oamenii din Praga

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Cool Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers