Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm

Descoperiţi leii de mare la Atlantis, The Palm
 
 

Acum vă puteți apropia de focile cu blană sud-africane la Sea Lion Point 

Dubai, Emiratele Arabe UniteSea Lion Point permite oaspeților săi să se bucure de o interacțiune acvatică unică cu unul dintre cele mai fermecătoare mamifere ale lumii, foca cu blană sud-africană. Acestor animale jucăușe, le face o plăcere deosebită să cunoască oaspeții și să își etaleze repertoriul unic și amuzant de trucuri pentru o întâlnire de neuitat.

"Sea Lion Point permite oaspeților să facă cunoștință și să afle mai multe despre membrii extraordinarei familii a Pinipedelor", spune Heidi Perez Cao, Vicepreședinte, Sea Lion Point. "Scopul nostru este să oferim experiențe bogate atât oaspeților, cât și mamiferelor marine."

Sea Lion Point

Rezidenții din Sea Lion Point sunt în întregime foci cu blană sud-africane (Arctocephalus pusillus pusillus). Această specie poate fi întâlnită de-a lungul coastei de sud și de sud-vest a Africii de Sud. Termenii foci cu blană și lei de mare sunt utilizați în mod tradițional pentru 15 specii diferite, inclusiv pentru foca cu blană sud-africană din familia Otariidelor, însă oamenii folosesc deseori termenii leu de mare, focă cu blană sau focă pentru a se referi la aproximativ 35 de specii diferite, clasificate științific în subfamilia Pinipedelor. Aceste mamifere au o anatomie diferită de cea a speciilor cunoscute drept foci. Leii de mare au urechi externe, iar înotătoarele sunt mult mai lungi, ceea ce ajută la deplasarea pe uscat.

Sea Lion Point

Oaspeții pot alege dintr-o gamă largă de interacțiuni distractive pentru a face cunoștință îndeaproape cu focile cu blană sud-africane la Sea Lion Point.

 • Sea Lion Photo Fun permite oaspeților să se apropie cât mai mult de o focă cu blană sud-africană, să participe la anumite activități și să facă fotografii în compania acestora.
 • La Sea Lion Discovery, oaspeții sunt invitați să intre în apă până la brâu sub supravegherea Specialiștilor în Mamifere Marine, pentru a avea parte de mai multe experiențe alături de aceste animale, inclusiv pupături cu mustăți, îmbrățișări și interacțiuni față-în-față, descoperind în același timp trăsăturile acestor mamifere marine care le fac cu adevărat unice. Întrucât interacțiunea are loc în apă puțin adâncă, persoanele care nu știu să înoate sunt de asemenea invitate să participe.

Fiecare sesiune cuprinde maximum 10 oaspeți, iar participanții trebuie să aibă cel puțin vârsta de 6 ani. Toți copiii între 6 și 12 ani vor fi însoțiți de un adult plătitor (18 ani și peste).

Sea Lion Discovery

Sea Lion Discovery costă 495 AED pentru oaspeți și 595 AED pentru vizitatori; Sea Lion Photo Fun costă 425 AED pentru vizitatorii de o zi și 325 AED pentru oaspeții din incintă, iar Sea Lion Observor Pass este gratuit pentru oaspeții din incintă și 300 AED pentru vizitatori. Fiecare rezervare include acces pe toată perioada zilei la Aquaventure Waterpark, tarif de intrare redus cu 25% pentru aceeași zi la The Lost Chambers Aquarium, precum și o fotografie suvenir gratuită.

Oaspeții sunt încurajați să facă rezervări întrucât disponibilitatea este limitată, pentru a asigura o experiență de neuitat atât pentru oaspeți, cât și pentru mamifere. Pentru rezervări, prețuri sau informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa de rezervări Sea Lion Point la +971 4 426 1030, prin e-mail la DolphinBay@atlantisthepalm.com sau cu rezervare online pe www.atlantisthepalm.com. Pentru mai multe informații despre Atlantis, vă rugăm să sunați la +971 4 426 1000 sau să vizitați atlantisthepalm.com.

Fotografii color la rezoluție înaltă și la rezoluție mică sunt disponibile pe news.atlantisthepalm.com. Dacă sunteți un utilizator nou al acestui site, vă rugăm să completați formularul de înregistrare online pentru a avea acces la secțiunea de știri online.

Atlantis, The Palm

Despre Atlantis, The Palm, Dubai

Atlantis, The Palm este prima stațiune turistică din regiune care oferă și diverse opțiuni de entertainment, fiind situată în centrul arcului Palm Island din Dubai. Deschisă în septembrie 2008, această stațiune unică cu teme oceanice cuprinde o serie de atracții marine și de entertainment, precum și un parc de distracții acvatic de 17 hectare, Aquaventure Waterpark, suprafața totală a stațiunii măsurând 46 de hectare. Aceasta găzduiește unul dintre cele mai mari habitate marine în aer liber din lume, cu peste 65.000 de animale marine în lagune și spații de prezentare, inclusiv The Lost Chambers Aquarium, un labirint de coridoare și pasaje subacvatice care oferă o călătorie printre ruinele vechii Atlantide. Aquaventure folosește 18 milioane de litri de apă dulce pentru a alimenta tobogane cu apă palpitante, o cursă rivieră de 2,3 kilometri cu valuri mareice și piscine, praguri de apă și ape repezi. Dolphin Bay, inegalabilul habitat de conservare și educare a delfinilor, a fost creat pentru a oferi oaspeților ocazia unică în viață de a afla mai multe despre unul dintre cele mai grațioase mamifere din natură. Atlantis, The Palm este cunoscută și drept destinația culinară principală din regiune, lăudându-se cu o selecție variată de restaurante de renume mondial, precum Nobu și Ronda Locatelli. Stațiunea se mai bucură și de o colecție impresionantă de buticuri și magazine de lux, precum și spații întinse pentru organizarea de întâlniri și convenții.

Află totul despre Atlantis The Palm, Dubai:

 1. Parcul Acvatic Aquaventure la Atlantis, The Palm
 2. Atlantis, The Palm oferă cuplurilor o aventură acvatică luxoasă
 3. Călătorii culinare la Atlantis, The Palm
 4. Atlantis, The Palm oferă o experienţă personală alături de mamiferele marine
 5. Atlantis, The Palm, prima destinaţie de vacanţă pentru familii din Dubai
 6. Atlantis, The Palm Imperial Club - o experienţă turistică VIP
 7. Capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai este Atlantis, The Palm
 8. Raiul cumpărătorilor împătimiţi, la Atlantis, The Palm
 9. ShuiQi Spa & Fitness Centre din Atlantis, The Palm îşi uimeşte oaspeţii cu dotările sale de ultimă generaţie
 10. ShuiQi Spa în Atlantis, The Palm
 11. Signature Suites oferă experienţa supremă în materie de lux VIP la Atlantis, The Palm
 12. Nunta de vis: o realitate la Atlantis, The Palm

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers