Descoperiti Dubaiul, un oras mirific si fascinant

Descoperiti Dubaiul, un oras mirific si fascinant
 
 

Situat la intersectia dintre Asia, Europa si Africa, Dubaiul este destinatia turistica ideala, care ofera o combinatie interesanta de farmec, confort si traditii arabe.

Dubaiul este cel mai popular loc din Emiratele Arabe Unite, deoarece ofera o multitudine de optiuni pentru cumparaturi, excursii de neuitat, locuri desprinse din povesti, cladiri impresionante si o diversitate culinara exceptionala. Aici este locul in care orice turist poate fi satisfacut din toate punctele de vedere. Dubai are un farmec exceptional, atat pe uscat, cat si pe apa.

Pentru a explora Dubaiul, incercati o plimbare cu autobuzul

Autobuzul este un bun mod de a explora Dubaiul. Biletul pe o zi, cu autobuzul rosu va permite sa vizitati toate moscheele si mall-urile, iar autobuzul albastru prezinta plajele si cladirile importante.

O croaziera va poate prezenta frumusetile locului si scenele din Dubai Creek, de asemenea, puteti vizita Muzeul de Aur de la Souq, intr-un tur pe jos.

Vizitati Moscheea Jumeira si mall-urile din Dubai

Dubai - moscheea Jumeira

Din partea de sus a autobuzului se pot face poze minunate, cu toate locurile din jur. Se poate cobora din vehicul pentru a admira moscheea. Aceasta detine o cupola proeminenta si este un punct de referinta pentru oras.

Mall-urile sunt la fel de artistice ca moscheele si palatele. De vazut in centrul orasului Mercata si Wafi City Mall. Aici puteti parasi autobuzul sa faceti o plimbare pe jos, pentru a vizita aceste locuri si pentru a cumpara produse de marca.

Hotelurile si cladirile importante din Dubai pot fi vizitate din autobuzul albastru, care are un traseu pe malul marii.

Croazierele Dhow Arab si Abra pe Dubai Creek

O vizita in Dubai este incompleta fara o croaziera cu Dhow Arab si Abra. In timp ce vasul Dhow este spatios cu scaune confortabile, Abra este un taxi de apa foarte mic. Acesta este un mod ieftin si rapid de a vizita Dubaiul si de a vizualiza activitatea de pe Creek, localnicii plini de viata, arhitectura orasului si patrimoniul.

De la piete la magazinele luxoase din Dubai

O plimbare pe jos este recomandata pentru a gusta cele mai bune specialitati ale orientului mijlociu si a descoperi atmosfera autentic locala. Veti descoperi magazine cu o oferta variata de la fructe uscate, condimente colorate si tesaturi de-a lungul drumului, pana la bijuterii rafinate, concepute de designeri celebri italieni, indieni sau orientali.

Dubai - centrul orasului

Cumparaturile se pot face oricand, in Dubai nu exista frica de furt, totul este foarte sigur. Aici furtul este considerat o crima odioasa si nimeni nu indrazneste sa priveze pe cineva de bunurile sale.

Desertul Safari si Dunele Bashing

Dubai

Inainte de a parasi Dubaiul faceti un tur prin desert pentru a putea descoperi cateva peisaje de vis. Dunele Bashing, camile, tabere de beduini, costume traditionale arabe, dansul din buric sunt cateva din experientele care va asteapta. Nu exista o modalitate mai buna de a te intoarce in timp, de-a savura adevarata lume a Dubaiului decat in acest loc.

In timpul Festivalului de Aur, in lunile ianuarie-februarie sau din noiembrie pana in martie sunt cele mai propice momente de a vizita acest tinut mirific.

Dubai in imagini

In incheiere adaugam la motive si 2 video-uri care reusesc sa surprinda drumusetea Dubaiului perfect.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers