Descoperă Viena în 6 video-uri superbe

Descoperă Viena în 6 video-uri superbe
 
 
 

Viena, capitala Austriei, este un oraş splendid, cu clădiri în stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Oraşul rămâne dominat de grandiosul spirit imperial, reprezentat de palatele impozante şi vilele ce pot fi admirate la tot pasul.Cool

Cafeaua vieneză este o adevărată instituţie istorică. Se spune că acest obicei a fost stabilit pentru prima dată de polonezul Frans Georg Kolschitzky, care a adus cafea furată de la turci în 1683, iar în 1685 a obţinut permisul de a comercializa cafeaua în oraş. În scurt timp ritualul cafelei a devenit un obicei tipic al vieţii sociale vieneze, însoţit fiind de ziare şi diverse jocuri.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Sunt convinsă că mulţi dintre voi aţi vizitat deja Viena, iar cei care nu aţi reuşit încă, sunt sigură că o aveţi trecută pe lista de destinaţii de viitor.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Mai jos am făcut o mică selecţie de material video care vă prezintă succint principalele puncte de atracţie ale Vienei.

Vă doresc o călătorie virtuală plăcută! Dar nu înainte de a vă întreba ce vă fascinează cel mai mult la acest oraş?

Catedrala Sfântul Ştefan din Viena

Mănăstirea Melk

O plimbare prin Viena

Apus de soare în Viena

Top 10 atracţii din Viena

Palatul Schönbrunn din Viena

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers