Descoperă Viena în 6 video-uri superbe

Descoperă Viena în 6 video-uri superbe
 
 

Viena, capitala Austriei, este un oraş splendid, cu clădiri în stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Oraşul rămâne dominat de grandiosul spirit imperial, reprezentat de palatele impozante şi vilele ce pot fi admirate la tot pasul.Cool

Cafeaua vieneză este o adevărată instituţie istorică. Se spune că acest obicei a fost stabilit pentru prima dată de polonezul Frans Georg Kolschitzky, care a adus cafea furată de la turci în 1683, iar în 1685 a obţinut permisul de a comercializa cafeaua în oraş. În scurt timp ritualul cafelei a devenit un obicei tipic al vieţii sociale vieneze, însoţit fiind de ziare şi diverse jocuri.

Sunt convinsă că mulţi dintre voi aţi vizitat deja Viena, iar cei care nu aţi reuşit încă, sunt sigură că o aveţi trecută pe lista de destinaţii de viitor.

Mai jos am făcut o mică selecţie de material video care vă prezintă succint principalele puncte de atracţie ale Vienei.

Vă doresc o călătorie virtuală plăcută! Dar nu înainte de a vă întreba ce vă fascinează cel mai mult la acest oraş?

Catedrala Sfântul Ştefan din Viena

Mănăstirea Melk

O plimbare prin Viena

Apus de soare în Viena

Top 10 atracţii din Viena

Palatul Schönbrunn din Viena


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers