Descoperă Timișoara și arta fotografiei alături de SinPRO

Descoperă Timișoara și arta fotografiei alături de SinPRO
 
 

Fie că ești turist în Timișoara, fie că ești localnic, cu siguranță ai numeroase motive să admiri orașul de pe Bega. Și de ce să nu-l admiri și prin fotografii deosebite? În plus, așa vei descoperi noi tehnici de fotografiere, super utile și pentru restul orașelor pe care le vei vizita și pentru destinațiile spre care te vei îndrepta în această vară!

Nu ai cu cine să faci fotografii în Timișoara? SinPRO are grijă de tine!

Cei de la SinPRO ți-au pregătit două evenimente speciale adresate celor pasionați de călătorie și de fotografie (ce frumos rimează! Tongue Out) și te așteaptă și pe tine să te înscrii la una sau chiar la ambele cursuri foto din luna iunie!

Tură Foto: Hai Să (Ne) Cunoaștem Timișoara

Tură Foto: Hai Să (Ne) Cunoaștem Timișoara

Tură Foto: Hai Să (Ne) Cunoaștem Timișoara este un eveniment dedicat pasionaților de fotografie în orașul de pe Bega. Fie că ești locuitor al orașului sau ai nimerit în vizită, în 18 iunie ești așteptat la un eveniment de cunoaștere și fotografiere a orașului, între orele 17:30 și 21:30!

Înscrie-te aici!

Workshop: Fotografia de Călătorie cu Cristian Tzecu

Workshop: Fotografia de Călătorie cu Cristian Tzecu

Workshop: Fotografia de Călătorie cu Cristian Tzecu este workshopul dedicat vacanțelor tale din această vară. Ai ocazia să afli de la un fotograf profesionist cum, când și cu ce să faci fotografii reușite în concediu! Workshop-ul are loc în perioada 26-29 iunie 2014.

Înscrie-te aici!

Tu cum te pregătești pentru a face fotografii reușite în vacanță?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers