Descoperă Salina Turda pe Google Street View

Descoperă Salina Turda pe Google Street View
 
 
 

Lungi şi neliniştite sunt căile internetului, dar poate cele mai lungi sunt cele care ne permit să admirăm un loc din fotoliul confortabil de acasă, înainte de a ajunge acolo. Ştii cu siguranţă deja că este vorba despre Google Street View – locul unde poţi ajunge peste tot în lume, ca şi cum ai fi deja acolo. Dacă numeroase locuri din România pot fi deja admirate cu Street View, cum ar fi Castelul Bran, Cascada Bigăr sau Vulcanii Noroioşi, introducerea Salinei Turda ne dezvăluie o lume subterană incredibilă.

Ce poţi vedea pe Google Street View din Salina Turda

Aşa cum era de aşteptat, poţi ajunge la intrarea în Salina Turda pe Google Street View şi poţi explora prima parte a acesteia şi etajul de acces în salină. Aici vei găsi coridoarele de mină, dar şi centrul de tratament al salinei şi calea de acces spre partea inferioară.

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Apoi, poţi pătrunde în interiorul Salinei Turda, unde vei avea ocazia să explorezi etajul principal sau Mina Rudolf, unde se află liftul de acces, pista de bowling, terenul de mini-golf, mesele de biliard şi de ping-pong, caruselul, locul de joacă pentru copii şi amfiteatrul pentru spectacole. De asemenea, poţi coborî până în Mina Terezia, pentru a admira lacul subteran, pe care se pot face plimbări cu barca.

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

Salina Turda

De ce să vizitezi Salina Turda

Aruncă o privire pe Google Street View şi vei avea suficiente motive vizuale să ajungi la Salina Turda, să te bucuri de minunile din subteran, de aerul SF al complexului şi de posibilitatea de a petrece o zi întreagă aici fără să te plictiseşti. Te vei alătura astfel celor peste 450 000 de turişti care vizitează anual Salina Turda de la deschiderea sa din 2010, an în care a fost încheiat procesul de modernizare.

În plus, trebuie să ştii că exploatarea sării datează la Turda din vremea romanilor şi că Salina în sine datează din anul 1271. Alte motive care să te aducă la salină ar fi faptul că acesta este un adevărat muzeu al mineritului, la care se adaugă un centru de tratament, dar şi un ştrand în aer liber, toate perfecte pentru o vacanţă în Transilvania.

Ai vizitat Salina Turda? Spune-ne şi nouă ce ţi-a plăcut.

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.