Descoperă România: 5 parcuri de aventură în care să te distrezi

Descoperă România: 5 parcuri de aventură în care să te distrezi
 
 
 

Pasionaţii de distracţie în aer liber şi adrenalină sunt cel mai greu de mulţumit, dar cele cinci parcuri de aventură, pe care le-am prezentat mai jos, cu siguranţă îi vor satisface şi pe cei mai mari căţărători şi căutători de peripeţii. România are multe zone de aventură care oferă turiştilor o evadare în natură plină de adrenalină.

Gurasada Fun Park

Gurasada Fun Park

Sursa

Gurasada Fun Park este un parc de aventuri unde se pot organiza excursii, tabere, petreceri private, competiţii sportive şi teambuilding-uri. Parcul este dotat cu două variante de traseu tiroliană de peste 150 m, 18 ateliere şi obstacole de escaladă, traseu de biciclete şi spaţii de cazare.

Adresa: sat Gothatea, judeţul Hunedoara.
Online: gurasada-park.ro

Aventura Arsenal Park

Aventura Arsenal Park

Sursa

Arsenal Park este un complex turistic cu tematică militară, unic în Europa. Printre activităţile pe care le poţi desfăşura aici se numără: plimbări cu transportorul şenilat, instrucţie militară, airsoft şi paintball, tir cu arcul, concursuri de drezină, închiriere maşini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway etc.

Adresa: loc. Orăştie, judeţul Hunedoara.
Online: arsenalpark.ro

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »

Parc de aventură Balu

Parc de aventură Balu

Sursa

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »

Parcul de aventură Balu îşi aşteaptă oaspeţii cu 150 de platforme montate pe copaci, 135 elemente de joc şi 11 trasee cu grade diferite de dificultate. Parcul şi cabana Balu, situate la marginea staţiunii Harghita-Băi, sunt înconjurate de pădurile Carpaţilor Orientali, într-un peisaj fermecător.

Adresa: loc. Harghita-Băi,  judeţul Harghita.
Online: balupark.com

Escalada Park Gura Humorului

Escalada Park Gura Humorului

Sursa

Escalada Park Gura Humorului îţi oferă distracţie la înălţime, având şase trasee cu peste 60 de elemente de căţărare. Traseele cu grade crescătoare de dificultate sunt pentru persoane de toate vârstele şi nu ai nevoie de abilităţi speciale de căţărare. Escalada este un parc modern, care îţi oferă toate condiţiile pentru distracţie în aer liber.

Adresa: loc. Gura Humorului, judeţul Suceava.
Online: parc-aventuri.ro

Aventura Parc Drăguş

Aventura Parc Drăguş

Sursa

Sub motto-ul Distracţie pentru întreaga familieAventura Parc Drăguş oferă  trasee pentru adulţi şi pentru copii, panouri de escaladă, tir cu arcul sau cu arma, paintball, mini-golf, tiroliene şi activităţi recreaţionale. Parcul este amplasat la 24 km de municipiul Fagăraş, lângă comuna Drăguş.

Adresa: comuna Drăguş, judeţul Braşov.
Online: aventura-dragus.ro

Ce alte parcuri de aventură din ţară ai mai adăuga listei noastre?

     

Descoperă România şi citeşte şi despre 5 drumuri deosebite pe care să conduci, 5 monumente impresionante ale naturii şi 5 grădini zoologice pe care trebuie să le vizitezi!

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.