Descoperă România: 5 cafenele în care să mergi cu prietenii

Descoperă România: 5 cafenele în care să mergi cu prietenii
 
 

Ne îndepărtăm puţin de stilul atracţiilor turistice româneşti cu care te-am obişnuit în seria noastră de poveşti Descoperă România, pentru ca astăzi să-ţi aducem o propunere relaxantă. Cool Dacă deja ai urcat pe munţi, ai văzut muzee şi oraşe şi aşa mai departe, este momentul perfect să-ţi inviţi prietenii în oraş într-una dintre cafenelele interesante din ţară. Desigur, lista rămâne deschisă, iar la final aşteptăm şi sugestiile tale!

Bicicleta Bar, Bucureşti

Bicicleta Bar, Bucureşti

Sursa

Bicicleta Bar este unul dintre locurile din Bucureşti care îi întâmpină pe pasionaţii de ciclism şi nu numai cu un concept unic. Aşa cum îi spune şi numele, este vorba despre biciclete... peste tot! Laughing Diverse părţi de biciclete vintage britanice sau Pegas au fost reciclate şi introduse în designul cafenelei.

Adresă: str. Lipscani, nr. 38 colţ cu str. Şelari, etj. 2, Sector 3, Bucureşti
Online: Facebook Bicicleta

Kf, Arad

Kf, Arad

Sursa

Kf este locul în care te poţi relaxa în Arad. Cu un concept deosebit, cafeneaua îşi întâmpină clienţii cu un amestec de mobilier colorat, băuturi de toate felurile şi evenimente pe măsură. În plus, ai şi o selecţie de jocuri din care poţi alege, reviste interesante şi o terasă liniştită pentru vară.

Adresă: Piaţa Avram Iancu, nr. 11, Arad
Online: kf2arad.blogspot.ro

Scârţ Loc Lejer, Timişoara

Scârţ Loc Lejer, Timişoara

Sursa

Aşa cum îi spune şi numele, Scârţ Loc Lejer, este cafeneaua în care te poţi relaxa în Timişoara. Laughing Găzduit într-o casă veche din oraş, Scârţ are un farmec aparte, plin de cărţi, jocuri şi tot soiul de băuturi. În plus, vara te poţi relaxa pe terasă sau chiar în hamacele din grădină.

Adresă: str. Laszlo Szekely, nr. 1, Timişoara
Online: aualeu.ro

Journey Pub, Bucureşti

Journey Pub, Bucureşti

Sursa

Journey Pub este locul din Bucureşti care te transportă în vacanţă. Laughing Fiecare colţ al cafenelei te duce într-o altă lume, de la etaj şi până la terasa exterioară, te poţi relaxa, te poţi distra, te poţi juca sau poţi servi mâncăruri şi băuturi deosebite.

Adresă: str. George Enescu, nr. 25, Sector 1, Bucureşti
Online: journey-pub.ro

Joben Bistro, Cluj-Napoca

Joben Bistro, Cluj-Napoca

Sursa

Joben Bistro este una dintre cafenelele româneşti care anul trecut a apărut în topuri internaţionale de design... şi nu este de mirare. Întreaga înfăţişare a cafenelei este una deosebită, având un aer vintage şi cu un meniu de mâncare şi băutură pe măsură.

Adresă: Str. Avram Iancu, nr, 29, Cluj-Napoca
Online: Facebook Joben Bistro

Ce alte cafenele din ţară ai mai adăuga listei noastre?

    

Descoperă România şi citeşte şi despre 5 muzee pe care trebuie să le vizitezi, 5 staţiuni în care să mergi la ski şi 5 castele pe care trebuie să le vizitezi!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers