Descoperă noul terminal al Aeroportului din Mumbai

Descoperă noul terminal al Aeroportului din Mumbai
 
 
 

Aeroportul din Mumbai nu mai fusese renovat de mai bine de 3 decenii, așa că este ușor de înșeles de ce se necesita o investiție de anvergură aici. În plus, orașul Mumbai din India a cunoscut una dintre cele mai rapide creșteri din ultimii ani, astfel că transportula aerian a devenit rapid o necesitate și un mijloc din ce în ce mai utilizat pentru accesul în oraș.

Terminalul 2 al Aeroportului din Mumbai

Aeroport Mumbai

Prin urmare, la începutul anului 2014, autoritățile din Mumbai au inaugurat noua înfățișare a aeroportului, după investiția colosală de 890 milioane de dolari. Arta indiană și stilul arhitectural ultra-modern s-au împletit perfect în imaginea noului terminal din Mumbai. Designul pentru Terminalul 2 al Aeroportului din Mumbai a fost creat de Skidmore, Owings and Merrill din New York City și se laudă cu diverse recorduri, precum cel mai lung vitraliu și cel mai mare program public de artă.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

În afara noului Aeroport din Mumbai

Aeroport Mumbai

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Pentru a crea această capodoperă arhitecturală, dar și de o utilitate desăvârșită pentru transportul din India, au fost necesari 300 acri de teren mlăștinos. Aceștia au fost curățați de către localnici, iar practica de curățare a terenului și de colectare a gunoaielor de la aerport și de la numeroase hoteluri apărute în apropiere, a rămas ca una dintre ocupațiile de bază pentru cei mai săraci locuitori ai orașului.

Aeroport Mumbai

Așadar, Aeroportul din Mumbai este încă un exemplu evident de discrepanță între sărăcia locuitorilor și investițiile masive în infrastructură!

    

Vrei să vezi și mai multe aeroporturi deosebite din lume? Citește și despre 8 aeroporturi noi care te vor impresiona!

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.