Descoperă Noua Zeelandă în 13 poze deosebite - galerie foto

Descoperă Noua Zeelandă în 13 poze deosebite - galerie foto
 
 

Noua Zeelandă nu este o locaţie de vacanţă atât de familiară turiştilor din România, însă după ce vei vedea această galereie foto impresionantă, vei dori cu siguranţă să incluzi această ţară, plină de peisaje spectaculoase, pe lista ta de vacanţă. 

Cascade care îţi taie răsuflarea, lacuri imense ascunse între munţi şi multe alte peisaje deosebite te vor atrage spre Noua Zeelandă

ŞTIAŢI CĂ:

  • În 1893, Noua Zeelandă a fost prima ţară care a dat drept de vot femeilor.
  • Auckland este oraşul cu cele mai multe bărci pe cap de locuitor din lume.
  • Noua Zeelandă este ţara în care nu se găsesc centrale nucleare... şi nici şerpi!
  • Pasărea simbol a ţării este pasărea nezburătoare kiwi. Locuitorii ţării mai sunt numiţi kiwi, iar popularul fruct verde este numit kiwifruit. 
  • 30% din suprafaţa ţării este acoperită de păduri. 

Poze deosebite din Noua Zeelandă

Eu trebuie să recunosc că sunt foarte curioasă de The Gates of Hell. Tu ce ai vrea să vizitezi în Noua Zeelandă?

              

Dacă ţi-a plăcut această galerie foto, îţi recomand şi imaginile din alte ţări îndepărtate din galeria foto cu frumuseţile Thailandei sau din cea despre Egipt.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers