Descoperă magia Crăciunului în Québec – GALERIE FOTO

Descoperă magia Crăciunului în Québec – GALERIE FOTO
 
 

Québec este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada. Cu un amestec de culturi, tradiții și dialecte, Québec înglobează identități distincte atât din America de Nord cât și din Europa. Așa că nu este de mirare că în preajma sărbătorilor de iarnă orașul adoptă o multitudine de tradiții din diferite zone ale globului. 

Deși se află la mii de kilometri distanță de orașele fermecătoare ale Germaniei, Québec găzduiește în fiecare an târguri de Crăciun ce rivalizează cu cele din Frankfurt sau München. Mai mult, întregul Québec este împânzit cu decorațiuni de iarnă și luminițe multicolore, iar principalele sale piețe sunt ocupate săptămâni la rând cu festivaluri de sezon.

Dacă nu te-am convins cât este de frumos Québec în timpul iernii, iată câteva imagini minunate cu acest oraș în haine de sărbătoare:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers