Descoperă magia Crăciunului în Québec – GALERIE FOTO

Descoperă magia Crăciunului în Québec – GALERIE FOTO
 
 
 

Québec este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada. Cu un amestec de culturi, tradiții și dialecte, Québec înglobează identități distincte atât din America de Nord cât și din Europa. Așa că nu este de mirare că în preajma sărbătorilor de iarnă orașul adoptă o multitudine de tradiții din diferite zone ale globului. 

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Deși se află la mii de kilometri distanță de orașele fermecătoare ale Germaniei, Québec găzduiește în fiecare an târguri de Crăciun ce rivalizează cu cele din Frankfurt sau München. Mai mult, întregul Québec este împânzit cu decorațiuni de iarnă și luminițe multicolore, iar principalele sale piețe sunt ocupate săptămâni la rând cu festivaluri de sezon.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Dacă nu te-am convins cât este de frumos Québec în timpul iernii, iată câteva imagini minunate cu acest oraș în haine de sărbătoare:

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers