Descoperă lumea cu doar câteva clickuri

Descoperă lumea cu doar câteva clickuri
 
 

Cauți o destinație de vacanță unică? Mai ai timp de pierdut până la concediu, dar nu mai ai răbdare? Vrei deja să-ți planifici următoarea vacanță, dar ai nevoie de recomandări? Pentru toate acestea poți folosi un truc simplu, creat în mediul online de francezul Benjamin Netter. Acesta a ”construit” Somewhere, aplicația de care nu te vei mai sătura niciodată!

Eu unul folosesc Somewhere pentru inspirație de vacanță și pot să spun că deja am devenit oarecum dependent! Laughing

Ce face Somewhere

Somewhere

Somewhere este un amalgam de destinații turistice, care preia informații de pe Instagram, Foursquare și Wikipedia. Benjamin Netter lucrează în domeniul turismului și spune că a constatat că imaginile de pe Instagram ale celor mai cunoscute destinații sunt mult mai atractive și mai reprezentative pentru acestea, decât fotografiile realizate și prelucrate de fotografi profesionști. Așa că a construit aplicația prin care imaginile sunt preluate de pe Instagram și fiecare poate călători prin ochii altor oameni care au fost acolo!

Netter alege locurile din lume care îl atrag, iar apoi alege o fotografie de pe Instagram reprezentativă pentru acea destinație dintre numeroasele furnizate de aplicația sa. Astfel, imaginile sunt preluate de pe Instagram, iar textele și hărțile de pe Wikipedia și Foursquare.

Și dincolo de toate acestea, dacă destinația adusă pe ecranul tău de această aplicație nu îți este pe plac, poți da click pe butonul "somewhere else" și tot așa, și tot așa… Smile

Somewhere

    

Vrei să vezi și mai multe locuri deosebite din lume? Intră în lista noastră cu locuri incredibile!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers