Descoperă Italia - 14 locuri pe care trebuie să le vizitezi - partea a doua

Descoperă Italia - 14 locuri pe care trebuie să le vizitezi - partea a doua
 
 
 

Dacă în prima parte m-am concentrat asupra locaţiilor arhicunoscute din Italia, aşa cum am promis, în această a doua parte, îţi voi dezvălui destinaţii de vacanţă din Italia de care poate nu ai auzit până acum. Pentru cei care călătoresc mult prin Europa, locurile off the beaten track, adică nu cele mai faimoase din fiecare ţară, sunt cele mai importante... aşa că, dacă ai bătut Italia în lung şi-n lat, trebuie să afli care sunt locurile spre care să te îndrepţi acum!

Ravenna

Ravenna
Sursa

Pasionaţii de artă vor descoperi la Ravenna un tărâm magic. Oraşul este cunoscut pentru mozaicurile sale deosebit de frumoase, pe care le poţi admira pe clădiri, dar şi în hoteluri şi restaurante. 8 dintre clădirile decorate cu mozaic din Ravenna sunt incluse şi pe lista de Patrimoniu Mondial UNESCO.

Friuli

Friuli
Sursa

Friuli este regiunea de graniţă a Italiei cu Austria şi Slovenia, într-un loc aparent magic din punct de vedere al peisajului montan. Oraşe precum Pordenone şi San Daniele sunt cele spre care te poţi îndrepta pentru un city break italian diferit!

Viterbo

Viterbo
Sursa

Sejur exotic în Sardinia

Sejur exotic în Sardinia

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 560 Eur
vezi detalii »

Fostul oraş papal Viterbo este un bun punct de oprire între Toscana şi sudul Italiei. Cu numeroase clădiri vechi, fântâni impresionante specifice Italiei, dar şi obiective turistice, ce debordează în detalii istorice şi culturale, nu este de mirare că Viterbo se află printre principalele mini-destinaţii de vizitat în Italia.

Vacanță relaxantă în Zakynthos

Vacanță relaxantă în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »

Urbino

Urbino
Sursa

Turistul aventuros se va simţi cel mai bine la Urbino. Oraşul este aproape izolat şi greu accesibil... fapt ce îl face şi mai atractiv! Acesta este deservit doar de câteva linii de autobuze şi de un singur drum naţional, ce trece prin munţi.

Maremma

Maremma
Sursa

Maremma este una dintre zonele incredibile ale Toscanei. Cu toate că regiunea vinurilor şi a celor mai spectaculoase peisaje din Italia nu mai este necunoscută turiştilor avizaţi, Maremma este locul în care turismul nu a înflorit încă, astfel că poţi admira în linişte frumoasa Italie.

Alberobello

Alberobello
Sursa

Alberobello este un mic oraş italian din Puglia, pe care trebuie să-l vezi. Vei fi înconjurat de căsuţe albe, cu acoperişuri detaşabile, care pur şi simplu te vor lăsa cu gura căscată. Legenda spune că acestea au fost construite după ce administraţia a hotărât să ceară taxe suplimentare pentru acoperişuri. Şmecheri italienii, nu? Smile

Parma

Parma
Sursa

Parma este oraşul în care toţi gurmanzii ar trebui să petreacă o vacanţă! Dacă gândul la Prosciutto di Parma, Parmigiano Reggiano şi Tortelli îţi lasă gura apă, înseamnă că ai găsit destinaţia de vacanţă perfectă pentru tine!

Acestea sunt câteva dintre cele mai puţin cunoscute locuri din Italia, pe care trebuie să le vizitezi! Acum că am încheiat lista mea de 14 locuri pe care trebuie să le vezi în Italia, aştept să-mi spui în ce destinaţii italiene din lista de mai sus ţi-ar plăcea să ajungi!

     

Vrei să descoperi şi mai multe destinaţii italiene de vis? Află din galeria noastră foto care sunt 15 destinaţii din Italia pe care trebuie să le vezi!

Vacanță de vis în Santorini

Vacanță de vis în Santorini

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București și Timișoara
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers