Descoperă Hallstatt în 19 poze deosebite – galerie foto

Descoperă Hallstatt în 19 poze deosebite – galerie foto
 
 
 

Hallstatt aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Deja când vedem o imagine ca cea de mai sus ştim despre ce localitatea este vorba. Satul din Salzkammergut, Austria, a devenit faimos în ultimii ani după ce imagini iconice ale acestuia au apăut pe internet, dezvăluind un loc de o frumuseţe rară. Muntele, lacul şi casele colorate fac deliciul celor care ajung în Hallstatt.

Nu este de mirare că Hallstatt a devenit una dintre cele mai vizitate localităţi ale Austriei. Arhitectura clădirilor, cu stilul lor unic, pare desprinsă din poveşti... iar peisajele naturale completează perfect panorama unei regiuni deosebite. În plus, din anul 1997, micuţa localitate a devenit Monument de Patrimoniu Cultural UNESCO şi include o diversitate de obiective turistice culturale şi istorice.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Ce poţi face în Hallstatt?

  • Salzkammergut este una dintre regiunile montane ale Austriei ideale pentru schi şi alte sporturi de iarnă. Ai la dispoziţie 60 km de pârtii, din luna decembrie şi până în luna mai.
  • Tot iarna, poţi încerca un altfel de scufundări: Lacul îngheţat Hallstatt este deschis celor care vor să-i descopere frumuseţea la temperaturi scăzute.
  • Principalele atracţii turistice din Hallstatt sunt: Bisercia Catolică Hallstatt, Skywalk de pe Muntele Salzberg, Mina de sare Hallstatt, Muzeul Patrimoniului Cultural Hallstatt.
  • În sezonul cald poţi face plimbări cu barca pe Lacul Hallstatt, te poţi scălda în lac sau poţi opta pentru traseele montane din jurul acestuia.

Poze deosebite din Hallstatt

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

    

Descoperă şi mai multe locuri minunate în imagini! Vezi lista completă a galeriilor foto!

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers