Descoperă frumosul oraş Oradea în 40 de imagini - galerie foto

Descoperă frumosul oraş Oradea în 40 de imagini - galerie foto
 
 
 

Deşi sunt orădean la origine (timişorean doar prin adopţie) în ultimii ani de fiecare dată când am ajuns la Oradea am stat doar scurt timp şi astfel nu am mai apucat să văd cum s-a transformat oraşul copilăriei mele.
Îmi place Oradea, mi se pare un oraş cochet şi foarte frumos, cu multe parcuri şi multe clădiri frumoase, dintre care sigur te vor impresiona într-un mod plăcut Teatrul de Stat, Primăria cu al său turn cu ceas sau Vulturul Negru. La începutul lunii Mai am stat un week-end la Oradea aşa că primul lucru a fost să facem o plimbare prin centrul oraşului.

Dacă vrei să admri Oradea, îţi recomand o plimbare pe Calea Republicii, pietonala care te va duce de la magazinul "universal" Crişul până la Primărie. În următoarele minute te invit la o plimbare ca să îţi arăt câteva din frumuseţile oraşului Oradea.

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.