Descoperă frumosul oraş Oradea în 40 de imagini - galerie foto

Descoperă frumosul oraş Oradea în 40 de imagini - galerie foto
 
 

Deşi sunt orădean la origine (timişorean doar prin adopţie) în ultimii ani de fiecare dată când am ajuns la Oradea am stat doar scurt timp şi astfel nu am mai apucat să văd cum s-a transformat oraşul copilăriei mele.
Îmi place Oradea, mi se pare un oraş cochet şi foarte frumos, cu multe parcuri şi multe clădiri frumoase, dintre care sigur te vor impresiona într-un mod plăcut Teatrul de Stat, Primăria cu al său turn cu ceas sau Vulturul Negru. La începutul lunii Mai am stat un week-end la Oradea aşa că primul lucru a fost să facem o plimbare prin centrul oraşului.

Dacă vrei să admri Oradea, îţi recomand o plimbare pe Calea Republicii, pietonala care te va duce de la magazinul "universal" Crişul până la Primărie. În următoarele minute te invit la o plimbare ca să îţi arăt câteva din frumuseţile oraşului Oradea.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers