Descoperă Franţa în 19 poze deosebite - galerie foto

Descoperă Franţa în 19 poze deosebite - galerie foto
 
 

Franţa este pentru mulţi turişti una dintre cele mai frumoase ţări ale Europei şi pe bună dreptate că este o regiune care are foarte multe de oferit. Indiferent că te îndrepţi spre capitala ţării, Paris, spre zonele luxoase, cum sunt Nisa sau Cannes, sau spre zonele pitoreşti de provincie, trebuie să ştii care sunt cele mai importante atracţii turistice

ŞTIAŢI CĂ:

  • Există o stradă cu numele Victor Hugo în fiecare oraş din Franţa.
  • În producţia franţuzească există peste 400 de tipuri de brânză.
  • Vârful Mont-Blanc de pe teritoriul Franţei este cel mai înalt din Europa.
  • Până în anul 1984, francezii s-au putut bucura de o versiune primitivă a internetului, denumită Minitel, prin care îşi puteau plăti facturile şi puteau face cumpărături de acasă.
  • Cele mai faimoase inveţii franceze sunt balonul cu aer cald, submarinul şi paraşuta. 
  • Turnul Eiffel trebuia să fie dărâmat şi vândut la fier vechi după ce a fost construit. Acum este recondiţionat o dată la 2 ani. 
  • Cel mai vizitat obiectiv din Paris nu este Turnul Eiffel (5.5 milioane vizitatori), nici Muzeul Luvru (5 milioane), ci Disneyland Paris (13 milioane).

Vacanta pe Coasta de Azur

Mie mi-ar plăcea o vacanţă pe Coasta de AzurVoi ce părere aveţi?

                                                                                                                          
Dacă ţi-a plăcut această galerie, îţi recomand să admiri şi pozele din galeria cu 24 de oraşe impresionante din lume şi din topul celor mai fotografiate oraşe

Poze deosebite din Franta


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers