Atracţii Cheile Nerei: Cascada Beuşniţa - galerie foto

Atracţii Cheile Nerei: Cascada Beuşniţa - galerie foto
 
 

Aflat la doar 2 ore distanţă de Timişoara, Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa este un loc de o frumuseţe deosebită care trebuie vizitat. În luna Mai am făcut o vizită în două week-end-uri diferite la Cascada Beuşniţa şi de fiecare dată spectacolul naturii a fost încântător. Cascada Beuşniţa mi-a plăcut de la prima vedere, întregul traseu până la ea fiind perfect.

Cheile Nerei - Cascada Beusnita

Cum ajungi la Cascada Beuşniţa

Ca să ajungi la Cascada Beuşniţa primul reper este localitatea Potoc şi de acolo sunt semne de direcţionare. De pe şoseaua DN57 (Oraviţa - Moldova Nouă) urmezi indicatorul Sasca Montană. După câţiva kilometri vei ajunge la o intersecţie mare unde vei urma semnul din stânga către Potoc şi Podul Bei. Drumul asfaltat te va conduce până la Podul Bei, de unde poţi urca cu maşina până la Păstrăvărie pe un drum forestier. În week-end la Podul Bei va trebui să plăteşti o taxă de acces de 5 lei.

Traseul până la Cascada Beuşniţa

Traseul până la Cascada Beuşniţa este foarte uşor şi nu îţi va lua mai mult de 2 ore de la Podul Bei. Este un traseu pe drum forestier, uşor accesibil şi pentru copii. Nouă ne-a luat aproximativ 2 ore în pas foarte lejer, oprindu-ne destul de des să pozăm flori şi să numărăm melci (eram după o zi ploioasă şi era plin de melci).

De-a lungul întregului traseu poţi admira micile cascade de travertin formate de-a lungul cursului râului Bei.

Cheile Nerei - Cascada Beusnita

Cascada Beuşniţa, un spectacol al naturii

Harta atracțiilor turistice din Parcul Național Cheile Nerei

Frumoasa Cascadă Beuşniţa

 

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa te aşteaptă cu multe atracţii care te vor încânta: La Tunele, Cascada La Văioagă, Cascada Bigăr sau Lacul Ochiul Beiului.

Dacă ţi-a plăcut te rog apasă butonul de SHARE de mai jos ca să afle cât mai multă lume de ghidul gratuit şi de frumuseţile Parcului Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

Nu uita să descarci gratuit broşura noastră cu 7 atracţii pe care nu trebuie să le ratezi în Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa.

DESCARCĂ BROŞURA GRATUIT!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers